0

Tendencije proljeće - ljeto 2020

15 Tra 2020
od strane Magdalena Dan Attitude

Stiglo je proljeće, sa sunčanim danima i zelenom travom. S lijepim vremenom stiže i želja za postizanjem izgleda u skladu s najnovijim modnim trendovima, pa smo pripremili članak o tome što je u modi u pogledu obuće u proljeće-ljeto ove godine.

Što se nosi u pogledu obuće 2020. godine? Pa, ima mnogo trendova i, budimo iskreni, imamo odakle izabrati! Bez obzira na stil koji usvojite, važno je ne zaboraviti pokazati se, istaknuti se, a prije svega budite ženstvene.


Sandale s masivnom potpeticom i platformom

Velike modne kuće još uvijek predstavljaju sandale s visokom platformom i masivnom potpeticom, još jednom dokazujući da će one ostati referentna točka u urbanom stilu. Popularnost ovog trenda lako je objasniti, jer su izuzetno udobne i uklapaju se u bilo koji stil odijevanja.

Za vas, Zapatos uvijek ide u korak s modom, često ažurirajući katalog proizvoda, tako da našu kolekciju sandala s platformom možete pogledati ovdje.


Športski chic

Sportske cipele prilagođene su tako da steknu što veću popularnost, a elementi sportskog stila možemo pronaći kod svih velikih dizajnera. A dizajneri su dodali detalje od perja, vrpci, mašni, resa, a ponekad čak i pete i platforme.

Žene koje obožavaju modu uspijevaju, uz pravi par sportskih cipela, istaknuti bilo koji izgled, koristeći prednost udobnosti koju pružaju ove cipele.

U Zapatosu ćete pronaći izuzetno raznoliku i jedinstvenu paletu sportskih cipela, koje će vas istaknuti i pomoći vam u napornim danima.

Cipele s platformom

Ova vrsta obuće idealna je za one od nas koje bi željele biti više, ali za koje cipele s petom nisu rješenje. Varijante su bezbrojne, od tenisica i sandala, do gojzerica ili čizama.

Pogledajte ovdje modele sa platformom od Zapatosa.


Sneakers

Ovaj model obuće jednostavno je radost za stopala! Izuzetno udobne i prilagodljive, mogu upotpuniti bilo koji izgled. Na vrhu preferencija nalazi se model „daddy shoes”, što će reći “tatine cipele“, dostupan u širokom rasponu boja i kombinacija tekstura.

Pogledajte ovdje ponudu Zapatosa.


Stiletto cipele

Nikada nisu izgubile pažnju modnih dizajnera, ali sada su se, više nego ikad, svježom snagom vratile u trendove sezone proljeće-ljeto 2020. Stiletto cipele su pravi must have, obvezne u garderobi svake žene i mogu se nositi zajedno s uredskim odjevnim kombinacijama ili u bilo koje drugo vrijeme kada želite biti ženstvene.

PS: Da biste se istaknuli, isprobajte jednu od svjetlucavih boja: neonsku zelenu, limun žutu, svjetlo ljubičastu, boju višnje, svijetlo crvenu ili električno plavu.

Pogledajte ovdje ponudu Zapatosa.


Papuče "Flats" i papuče na petu

Ove godine papuče su u modi, bez obzira jesu li bez potpetica ili imaju male četvrtaste ili visoke potpetice. Uz klasične modele papuča najtraženiji su one s dodacima kao što su: mašne, volani, resice, kopče, metalnih dodatci ili cvijeće.


Cipele s mrežama, pletenicama i resicama

Pravo otkriće mode u proljeće-ljeto 2020. jesu mrežaste cipele, koje izgledaju kao da su ispletene i cipele s resama. Puno žena preferira rese jer skreću pozornost na noge, zbog učinka koji imaju u pokretu.

Pogledajte modele ovdje.

Modni trendovi polazna su točka u odabiru cipela, ali ne zaboravite da je najvažnije uzeti u obzir ono što volimo i učiniti sve da se osjećamo dobro u svojoj koži.

Zapatos vam želi sunčano proljeće i uspješnu kupovinu!