0

Ženske sandale sa platformom


Rijetko podsjećajući na fenomen Spice Girls, nakon što sui male trenutak slave prije gotovo pola stoljeća, sandale s platformama ugodnija su alternativa sandalama za futrole. Ljetna vrućinu nije lako suočiti na petama, ali većina žena neće lako priznati da se odreknu prednosti visine. Za njih, ali i za one koji izbjegavaju nošenje peta zbog rizika svog zdravlja, dizajneri su oživjeli svestrane sandale s debelim, malim, srednjim ili masivnim potplatom, koji naglašavaju ljepotu stopala s plusom centimetara bez izlaganje neugodnosti koje proizlaze iz isključive prisutnosti pete. Kategorija sandala za sandale također uključuje, međutim, modele sandala za pete i platforme, jer savršeno ispunjavaju obvezni zahtjev za udobnošću: smještene ispod prednjeg dijela potplata, platforma smanjuje ili uravnotežuje razliku u visini koju stvara peta.


Platformskim sandalama se može pristupiti u bilo koje doba, ako je potreba za trendom vrhovni zakon modnoga. Obično napuštaju ormar i pojavljuju se u ležernom ili uredskom nošenju nakon početka proljeća i mogu se uspješno nositi do kasne jeseni ako sezona dopušta povratak topline blizu ljeta. Platformske sandale su namijenjene svim ženama, uključujući mignon i pune: za sve postoji dobar par, jer je to cipela koja može uravnotežiti proporcije. Par dugih i blago pobjeglih traperica ili maxi fluid haljina uvijek će skrivati par sandala s platformama u nadahnutoj odjeći sitne žene.


Platformske sandale su daleko najraznovrsnije: možete ih pogledati retro kada ih kupujete ili hodate, a ako je vruće ljeto, možda želite na njih staviti haljinu bez naramenica. Mogu vas iskušati u svakom šik pogledu, zajedno s kolicima s viticama. Ili biste već mogli napraviti planove za odmor: sandale s platformom u nagovještaju vašeg kupaćeg kostima zasvijetlit će na mekom pijesku, uz vašu omiljenu bijelu haljinu. Kada idete u šetnju, za dodatne stilske bodove, možete ih upariti s mini suknjom i suknjom ako želite jednostavno stvoriti odjeću koju su čak i zvijezde patentirale.


Platformske sandale su sada dostupne u više nijansi i kombinacijama boja u jednostavnim, životinjskim, reptilskim ili apstraktnim printovima, trijeznim, razigranim ili egzotičnim kako bi odgovarale svim ukusima i stilskim stilovima.


Platformske sandale su klasične i udobne, imaju vlastitu prepoznatljivu notu, a ponekad i ekstravagantnu nijansu. Hipertrofične ili ponderirane, sandale na platformi vrlo su ženstvene i vrlo hrabre. Dugo vremena dosljedno naglašavaju modne kolekcije. A odatle do vaše garderobe samo je jedan korak: korak u novi par koji može biti vaš sada.Zappatos