0

Zapatos je butik obuće i pribora za gospođe, gospođice, gospodine i djecu!

Zappatos.hr je rođen iz strasti prema obući, boji i raznovrsnosti kao i želji da ponudi modernoj ženi koja je zabrinuta sa kvalitetom i osobnim stilom, izvorom inspiracija koje mogu pronaći u cipelama, sandalama, čizmama i priborom koje mogu obući iz dana u dan kao pokaz uglađenosti, elegancije i dobrog ukusa

Mi smo mlada i dinamična kompanija u razvoju gdje zauzima važno mjesto u prodaji obuće ,kožne robe i pribora. Naša vizija je podići novi standard kvalitete obuće, kožne robe na Hrvatskom Tržištu. Zahtjevi naših klijenata trajno nas vodi u natjecanje sa najvećim kompanijama na tržištu , kao i zadovoljstvo naših klijenanata koje nas dodatno motivira i inspirira.

Za nas , uspijeh se dogodi kada prozivod je izvan očekivanja naših klijenata.

Obraćamo se aktivnim ljudima koji gledaju da sačuvaju perfektan balans između klasičnog stila , senzualnosti , i osobnog ukusa, za žene koje žele izgledati savršeno u bilo koje vrijeme, biti u kancelariji , u šetnji prirodom ili na sastanku sa fendovima. Polazom od ovih predpostavki ,mi nudimo nove modele cipela prilagođenih za današnji trend, ali tako i za vaša očekivanja u pogledu na cijenovnu kvalitetu.

Drugim rijčima ,ovdje možete izabrati obuću sa povjerenjem koje će upotpuniti vaš odjevni stil i optimizirati vaš izgled !