0

Ženske tenisice

Tenisice su dio obuće koja svoj naziv duguje sportu. Ako su u početku imali ograničeno područje korištenja koje uključuje one koji su uključeni u igru tenisa, danas su tenisice iznimno popularan i preferirani ženski model za njihov dizajn svjetla jer su udobne, i svestrane. Ovo posljednje svojom kvalitetom duguje svoj poseban aspekt. Sandale su gumirane, s jedinstvenim uzorkom koji savršeno spaja dvije vrste tekstura i također ima ljepljivu osnovu koja osigurava prianjanje. Kaže se da je u đonu tajna ozloglašenosti koju tenisice uživaju, jer je čvrste konzistencije, koja ipak uspijeva ostati savršeno savitljiva, kako bi se izbjegla nelagoda na neravnim ili kamenim površinama. To objašnjava zašto šatori uvijek imaju intrigantno inteligentno kretanje: osiguravaju stabilnost bez krutosti. U njihovoj proizvodnji se koristi posebna guma bez mirisa za ublažavanje udaraca koji se osjećaju tijekom hodanja, a tkanina korištena u platnu sprječava ulazak vode i bakterija u tkaninu. Pertele su specifičan dodatak šatorima, a neki modeli imaju i dvije bočne rupe. Oni pružaju dodatnu potporu za oblaganje vezica i ventilaciju stopala kada se temperatura poveća.

Tenisice se mogu nositi I u toploj i hladnoj sezoni, a mogu se usporediti iu sportskoj odjeći i ležernoj odjeći. Posebno jednostavni, bijeli, bijeli modeli čine karijeru. Mogu se usporediti s kulonima i jednostavnim krovom s kožnom jaknom i kratkim hlačama od trapera s haljinom do koljena i prugastim džemperom s parom trening hlača i majicom bez rukava ili suknjom od tkanine. Ako su obojene, mogu biti popraćene bijelom haljinom, ženskom haljinom u golim nijansama ili prozračnim materijalima, nabrane suknje i majice s otiskom u boji. Radim s odličnim timom s izblijedjelim ili mršavim trapericama s ekološkom kožnom suknjom i jednostavnim vrhom s ležernom crnom haljinom koja slijedi liniju siluete i preko koje možete dodati kardigan ili čak večernju haljinu kako bi inspirirali buntovni stil.

Nema potrebe podcjenjivati ulogu košulja čak iu elegantnim haljinama. Oni koji daju ton modi čvrsto vjeruju da nema tabua, već samo izvorne načine usklađivanja stilova. Tenisice mogu dodati cvjetnu haljinu za ispis, mogu napraviti savršeni par s maxi suknjom i očito će se izvrsno integrirati u morsku inspiraciju na obali mora. Čak iu poslovnom odijelu može se prevariti s klasičnim koničnim kodovima suknje, neutralnom majicom i par tenisica.

Udobne, originalne i kad god su moderne, tenisice su uspješna investicija u svaki ormar. Nije uzalud, tvrtka koja je stvorila prvi model unaprijed je odredila svoju sudbinu sugestivnim logom: u pravim tenisicama, gdje god se nalazile, žena se pretvara, bez da je predložila, u zvijezdu.Zappatos