0

Ženske polučizme

Polučizme su nezamjenjiva zvijezda pribora. Svojim privlačnim čizmama ostavljeni nedovršeni, oni instinktivno pobjeđuju, prije svega, elegancijom. Njihov kalapod je fin, lijep i profinjen. Prema tome, poruka koju bočice psihološki šalju svakoj ženi jest da će svaka noga koja će biti sadržana u njima, bez obzira na njezinu konformaciju, izgledat kao njihova. Vizualni efekt koji dno ima na stopalu objašnjava uspjeh ovog dijela obuće među modnim dizajnerima. Gležnjače sužavaju nogu, čine je tanjom i tako ženstvenom, ali i ja je produžavam. Oni prikrivaju gležanj, ali na vrlo zavodljiv način: zapravo ga skrivaju skrivajući ga. Čini se da po svom specifičnom obliku najavljuju neodoljiv misterij loma gležnjeva, ali ga ne čuvaju tajnom s rezerviranošću i stoga potiču znatiželju da je otkriju. Zato su čizme omiljene od svih žena. Oni koji imaju obilne i relativno ravne gležnjeve skrivaju te nesavršenosti, ali velikodušno oblažu svoje gležnjeve previše tanke, ispravljajući tu činjenicu tako što im daju volumen u području tele.

Kada se temperatura stalno smanjuje, boce zauzimaju šipku, iako se loša usta zaklinju da ih ne bi predali ni tijekom ljeta. Iako se čini da su omiljene kategorije cipela u prijelaznim sezonama, sve više žena se odlučuje za čizme, a zimi, bilo da se odlučuju za uzorke iz izuzetno vodootpornih tkanina ili radije odoljevaju mrazu kako bi uživali u privilegiji elegancije.

Čizme od kože ili organske kože uvijek će biti klasične, tako da ih nije briga za opasnost da se ikada degradiraju. Oni su također najprikladniji izbor za ured. Pažljivo pazite, čizme od kože ili baršuna su dokaz profinjenosti u pametnim odjevnim predmetima ili posebnim prigodama.

Dostupni dizajni za dizanje iz aktualnog asortimana marki ističu tri kategorije: čizme s donje strane, obruče za boce i čizme za platforme. Nazvani jesenski osjećaj, visoke pete s petom veliki su izazov jer moraju biti razrađene s komadima koji ih ne oblikuju u sjeni, poput obrezanih hlača. Uncut cipele u gležanjima obožavaju ljubitelji udobnosti, jer se mogu uskladiti s bilo čim. Umjesto toga, čizme za platforme, nedavna opcija posljednjih sezona, ide sjajno s mini ili trapericama.

Dodatak boci je strategija kojom se sugerira stil modela na koji se model pridržava. Kopče s kopčom imaju retro zrak, one s trakama i spajalicama mogu se savršeno uklopiti u rockish odjeću, cipela s cipelom skriva samopouzdanje i praktičnost, a patentni zatvarači su idealan spoj između praktičnog i elegantnog: žene ih cijene idealan spoj. za dodatne sekunde pobjede na njihovom zatvaranju i izgled rafinirane robusnosti koji odmah uzima njihovu liniju za stopala.

U paru čizmi skrivena je tajna vaše jedinstvenosti. Bez obzira na to jesu li koža, pretvorena u kožu, jednostavna ili opremljena lukovima, kopčama, kopčama ili čizmama, čizme će vašem stilu dati izvorni zrak. I ništa vas ne može naglasiti više od originalnosti.Zappatos