0

5 najpopularnijih modnih trendova ovoga ljeta

18 Svi 2021
od strane Magdalena Dan Attitude

Svako godišnje doba ima svoj šarm, ali izgleda da ljeto najviše tolerira raznovrsne odjevne kombinacije koje nam padaju na pamet. Stilleto cipele odnosno cipele s visokom petom na casual ili poslovni "look" samo neke od ideja.

Svijetle boje

Ružičasta, ljubičasta, zelena, fosforescentne boje, nebesko plava boja...Za svaku boju za koju mislite da je nikada nećete moći uspješno iskombinirati s cjelokupnim stajlingom, ovog je ljeta apsolutno u trendu. Ako ste oduvijek, drage dame, htjele nositi narančaste sandale, ali ste se bojale kako će druge pripadnice ljepšeg spola reagirati na vaš stil, sada je pravo vrijeme da to učinite!

Ako i primijetite da vas netko čudno gleda, opustite se i recite mu "To se sada nosi!". Ne dopustite da vam netko pokvari vaš dan; neka bude jednako lijep kao i cipele s visokom petom koje nosite.

Razne vrste papuča

Od Rosie Huntington-Whiteley pa sve do kraljica Instagrama, sve one ponosno nose cipele s visokom potpeticom kao da je riječ o otkriću stoljeća. No, možda i je. Iako su ove cipele bile „rezervirane“ isključivo za izlaske i provode, u današnje su vrijeme neizostavni komad obuće za svaku prigodu; bilo da je riječ o službenom sastanku, poslovnoj večeri ili druženju s prijateljicama, cipele na petu unose veliku dozu elegancije u vaš stajling.

Ženske kožne sandale

Zasigurno se svi sjećate kožnih sandala koje su nosili naši očevi kada ste još kao djeca zajedno išli na izlet na Dravu. Tada ste mislili da nema gore obuće od tih sandala. No, danas je poputno drugačije. Pripremite se, jer ženske inačice kožnih sandala polako, ali sigurno preplavljuju modne piste, ali i tržište.

Papuče s niskom petom i krznom

Moda koju je započeo poznati brend Bottega Veneta postala je simbol današnjice, stvarajući pravi fenomen koji se uspješno nastavlja ovoga ljeta. Ako još uvijek niste kupili papuče za ženske s krznom, pravo je vrijeme da to učinite te da na vlastitoj koži osjetite kako i vrhunski stil može biti nezamislivo ugodan za nositi.

Cipele s platformom

Za neke je pojedince moda iz 90-ih prava noćna mora koje se ne mogu riješiti, a za druge je jedini i neiscrpan izvor nadahnuća čak i nakon 30 godina. Cipele s platformom ponovno su u trendu, tako da oduševljavaju sve one koji ponekad čeznu za modom prošlog stoljeća, a jednako tako ni današnje tinejdžerice ne ostaju ravnodušne.

Ljeto je omiljeno doba mnogih što zbog ugodnih, a ponekad i visokih temperatura, što zbog činjenice da slobodno možete nositi gotovo sve odjevne kombinacije. Isto tako, otvorene su vam ruke i kada je u pitanju usklađivanje odjevnih komada s obućom. Ova 2021. godina zaista će biti posebna, jer svi imaju želju izraziti svoj stil usklađujući sve krpice koje imaju u ormaru s popularnim modelima obuće, raznih dizajna i boja.

Bez obzira na stil koji preferirate, vjerujemo da ćete pronaći prikladne modele cipela kojima ćete uspješno upotpuniti vaše omiljene modne kombinacije. Budite „šik“ ovoga ljeta i spojite naizgled nespojivo! Neka se svi ove godine okreću za vama!