0

Sportske tenisice


Kao što im ime izdaje, sportske tenisice su dizajnirani za aktivne, dinamične, energične ljude koji vole slobodu kretanja. Prva pomisao na hodanje, trčanje, fitness, penjanje, odbojku ili badminton, biciklizam ili dugotrajno zaustavljanje na bazenu ide prema njima. Atletske tenisice karakterizira aerodinamički profil, imaju sklisku nogu koja sprječava klizanje i podupire vježbe, lagane su i udobne. Još jedna prednost njihovog posebnog dizajna je fleksibilnost i stabilnost koju pružaju stopalu. Ne mora se uvlačiti za vrijeme sportskih aktivnosti, ali mora ostati fiksiran i ublažiti utjecaj cipele na udar s tla kako bi se očuvala sigurnost noge tijekom vježbi. Naravno, svi oni pridonose materijalu od kojeg su izrađene sportske cipele, idealno kao mješavina kože i tkanine, što omogućuje izvrsnu ventilaciju. Jedini sport u cipelama ostaje bitan kriterij u definiranju svrhe za koju će biti namijenjen. Tako su tenisice s debelim potplatima vrlo korisne u ergonomskoj gimnastici, ali ako volimo bicikliranje, cipele s tvrdim potplatima preferiraju se kako bi se izbjegla nelagoda koja se može pojaviti u potplatima kada dođu u kontakt s metalnim pedalama bicikla.

Od njihovog izgleda do najnovijeg trenda, sportske cipele su izašle u svijet hrabrim i milostivim koracima. Njihov pristup, u početku pomalo intrigantan, uživao je u ženama. Sportske tenisice su iskoristile priliku i proširile opseg upotrebe, tako da danas mnoge žene preferiraju u gotovo bilo kojoj vrsti aktivnosti, od svakodnevnog pa do povremenog, uglavnom zbog udobnosti na kojoj to jamči, ali i zbog činjenica da je njihov dizajn ženstven, sa zaobljenim konturama, urednim šavovima i bojama koje prevladavaju bijelim.

Naravno, u sportskoj opremi specifične tenisice su očigledna prisutnost, ali njihova invazija je više nego dobrodošla u ležernoj odjeći. Moda proteklih godina pokazala je da nema granica koje sportske cipele ne mogu prevladati. Njihov upad u uredski stil i povremene odjeće dokazuju da su odavno kupili putovnicu elegancije i strogosti.

Najpopularniji i najpopularniji modeli sportske obuće, tenisice, revolucionirali su svoju kromatičnost i otiske. Trenutni modeli su zarazni živim bojama, stapaju neutralne tonove s neonskim detaljima ili dolaze u ekscentričnim kombinacijama intenzivnih nijansi koje odgovaraju svakom ukusu. Budući da kad temperature prelaze prag nelagode, izbjegavaju se tradicionalni obrasci, brandovi su razvili ljetne uzorke: mrežaste tenisice koje omogućuju da noga diše i imaju klasičan uzorak stvaranja koji osigurava svestranost.

Sportske tenisice su nepovratno stekle popularnost u suvremenom dinamičnom stilu aktivne žene, koja se bavi održavanjem tijela i usvajanjem zdravog načina života. Naša online trgovina pruža vam adekvatno tumačenje trendova cijena-a-portera u nepogrešivim linijama sporta. Možete odabrati ženske tenisice od poznatih brandova kao što su: Adidas, Nike, Asics, Puma ili Reebok, ali možete se odlučiti za modne ili casual sportske cipele.Zappatos