0

Muške gležnjače


Gležnjače su druga cipela za nošenje, koja daje intenzivnu mušku vibru i govori mnoge stvari o nositelju. Nezavisno od obitelji čizama, gdje su nastale, muške gležnjače nametnute su na svim razinama: u svijetu sporta, gdje bi nogometne zabave bile nemoguće u njihovoj odsutnosti u vojsci, natjecati se s čizmama ili u vojnoj inspiraciji u gradskoj odjeći, casual stil i uredski stil, kao I u modelima s savršeno završenim teksturama, čak I u povremenim odjećama.

Iako čovjek najčešće susreće hladne sezone u omiljenom paru čizama, svijet nogometa ih je učinio nezamjenjivim u svim godišnjim dobima. Tako su čizme danas prisutne i na tlu i na tribinama, gdje navijači mogu solidarizirati sa svojim favoritima usvajanjem sličnih modela urbanih inspirativnih dodataka, unatoč užurbanosti.


Čizme su nosivi komad maksimalne udobnosti, izdržljiv, izdržljiv, praktičan i svestran, što moda ove sezone neće izvući iz igre. Predstavljaju par vitalnih obuća potrebnih od muške garderobe. Njegov praktični, logički duh i usredotočenost na principe funkcionalnosti i učinkovitosti uvijek će biti zadovoljni njihovim vrlinama. Njihov kalapod omogućuje ispravno i udobno pozicioniranje nožnih prstiju, ali specifičan izgled modela suptilno je smanjio masivnost i krutost uzoraka prtljažnika kroz nejasnu ravnu bombu i veću amplitudu ušice. Visina tepiha je srednja, savršena za podupiranje gležnja i samo u posebnim izvedbama lagano se penje uz stražnjicu radi dodatne podrške. Vanjski potplat obično je izrađen od kompaktne gume ili poliuretana otporne na habanje i može spriječiti nezgode probijanjem ili rezanjem. Velikodušna širina za mušku čizmu također ima snažan stupanj otpornosti na ublažavanje utjecaja padajućih teških predmeta na stopalo. Rubovi čizme obično su podstavljeni za dodatnu udobnost, a leđa su opremljena posebnim ojačanjem za učvršćivanje pete. Također, unutarnja obloga izrađena je od materijala otpornih na habanje, otpornih na toplinu, koji mogu spriječiti znojenje stopala.


Na muški način nametnute su tri osnovne kategorije gležnjača. Prije svega, Victorian gležnjače, s kompaktnim i elastičnim bočnim panelima, olakšavaju manevre cipela i klizanja. U drugu kategoriju spadaju uobičajeni kožni, natovareni i mnogi lažni modeli. Ovdje su modeli s ukrasnim šavovima i otiscima koji se zovu brogue. Naravno, trijada uključuje i kategoriju specijalnih trekking ili ekspedicijskih gležnjača, dizajniranih posebno za san istraživanja u srcu svakog čovjeka kako bi u čvrstom i hrabrom koraku pronašli vjernog pratioca pobjede i dobitka.


Tipično, u urbanom stilu, čovjek će se odlučiti za jednostavne, minimalističke čizme koje se savršeno uklapaju u nezamjenjiv kostim uredske uniforme, ali i za ležerne, traperice i tip košulje. Brojni modeli čizama danas su dostupni za sve ukuse, savršeno se slažu s bojama iu smislu muških potreba i trendova u modnoj modi.


Čovjek u sebi zna da sada postoji dodatak za koji treba napustiti omiljeni glagol. Kad god i gdje god dolaze vaši snovi, novi par gležnjača uvijek će biti spreman. Jeste li spremni dati joj priliku da vas prati?Zappatos