0

Cipele na malu petu

Ženske cipele sa malom petom označavaju široku paletu ležerne, uredske ili povremene obuće s tipičnim elegantnim izgledom, čija visina pete ne prelazi 3 centimetra. Poznato je da je visina pete, zajedno s njihovim oblikom, jedan od glavnih čimbenika udobnosti i pouzdanosti u hodanju.

Obično mala potpetica jamči udobnu i praktičnu odjeću, definirajući brand delikatne i rafinirane ženstvenosti. Malo tijelo može biti pumpa, mačić ili blok. Ako je mali mačić umanjena visina štikle, mala futrola za pumpe je inferiorna standardima elastičnosti mačića, ali je idealna u poslovnim ormarima gdje ženstvenost, elegancija i praktičnost, nužno, moraju dati njegovu ruku. A ako su male cipele za mačiće zaštitni znak početne ženstvenosti, rogovi s malom pumpom daleko su simbol zrele ženstvenosti, dobro uspostavljenog pravila oblačenja i funkcionalnosti koja ne želi izbaciti eleganciju i nježnost karavan uspjeha. S druge strane, mali blok, obično vrlo robustan, ostaje najudobniji, u vrhu tolerancije koji dopušta kombinacija peta i udobnosti. Čak i male veličine, blok impresionira simetrijom i osjećajem stabilnosti koji psihološki inducira ženu, čak i prije no što se obuče par cipela kojima je pričvršćen. Osjećaj koji je zapravo preambula stvarne maksimalne sigurnosne značajke na putu koji nudi. Najčešće se ugrađuje u uredske inspirativne uredske predmete, ali i za moderno nošenje tijekom dana, što predviđa povremenu neprekidnu vježbu hodanja.

Mala obuća pogoduje svakoj vrsti siluete. Sluge, i ako su korpulentne, moći će im prići bez kompleksnosti: ako je izabran oblik pete, mala visina uvijek donosi plus milosti i udobnosti. Za visoke ili visoke žene, cipele s niskom petom i njihov lagani retro zrak najbolje su rješenje za ublažavanje pojave viška visine. Također, male cipele pogoduju svakom tipu gležnja, upravo tako što ih izlažu najzahtjevnijim i naglašenijim krhkim i nježnim zaobljenim tankim.

Manje cipele su iznimno svestrane, bilo da ih više volite u neutralnim tonovima ili u intenzivnim tonovima, s osvježavajućim otiscima i podebljanim ili potpuno bez ornamentalnih detalja. U gotovo svakoj ženskoj odjeći naglašavaju vašu gracioznost i poslasticu. Male pete izgledaju sjajno u nazočnosti nabrane ili srednje duge suknje, ali i ravnih ili crnih haljina, u kombinaciji džempera i suknje za olovke ili uz strukturirani kombinezon ili traperice, tri četvrtine. Ali ona vam također pomaže kada želite izliječiti mušku inspiraciju ili razmisliti o idealnom dodatku u prtljazi za kombi.

Dizajneri uvijek ponovno otkrivaju nove valencije malih cipela na petama. U njima stječu udobnost, ženstvenost i eleganciju: onu koja iznenađujuće dijeli na tri. Stavite ih u svoj ormar bez odgađanja, ako želite imati svoj mali prst.