0

Polučizme u efektivnoj varijanti za perfektan izgled.

06 Velj 2019
od strane

Zvijezde hladne sezone, koje šalju zaslužene cipele, nesumnjivo su čizme. Morate imati u svakoj garderobi, čizme su, za dobar dio vremena, uhvatile okus revolucije na svim razinama. Dizajneri su temeljito analizirali te tvrdnje i prihvatili ih jednoglasno, genijalnim izmjenama stila. Rezultat prikazan na podijima najnovijih prezentacija bio je iznenađen inovativnom i razigranom vizijom novih modela koji dolaze do kompletne ženske modne odjeće. Sažeti rez u nizu varijacija koje su se pomicale na modnoj pisti u najnovijim sezonskim kolekcijama otkrivaju ne samo nove stilske reinterpretacije, već i nove načine na koje se članak želi prilagoditi trendovima koji prelaze sve odjeće koje mogu napraviti odijelo nadahnut. Evo nekih botaničkih modela koji mogu napraviti test nepredvidive svestranosti:

Polučizme s otiskom

To je model koji čak ne želi čuti drugo mjesto u odijelu. Bilo da se radi o kućnom ljubimcu, cvjetnom ili apstraktnom tisku, ovi uzorci sebično hvataju šarm odjeće, što znači da će ostali komadi odjeće obično imati manje, na razini boje i dizajna, za maksimum na ukupnoj razini, utjecaj odijelo. Spoj trenutka s trendovskim trapericama i džemperom prilagođenim sezonskoj vrućini ili jaknu muškog nadahnuća. Ali ako se odabere cvjetni otisak, pruge sigurno idu u napad, tako da haljina neutralne boje koja se nosi preko horizontalne pruge može biti najljepša ženska kombinacija u susretu rijetkih zimskih sunčanih dana.

Polučizme bijele

Bijele polučizme su bez ikakvih eksponenta savršenog stila u odjeći, divne su kada su hladne temperature u ljetnim mjesecima pune užitka, a oborine koje su čule slavu stavke prestaju zadiviti na putu. Svaka žena koja želi biti moderna u trenutnoj hladnoj sezoni zasigurno će im se svidjeti jer je jedna od najtoplijih stvari. Mogu se nositi s crnim trapericama i tilom, u kromatskom identitetu ili u nekom drugom neutralnom tonu. Hrabre žene također mogu pokušati kombinirati s jednako znakovitim elementom za modu trenutka: košulju izjave. A kombinacija crno-bijele suknje ili bikromatski otisak na bijeloj pozadini s ovim modelom čizama jednostavno je najčišći spoj ženstvenosti.

Polučizme u električnim bojama

Intenzivne nijanse snažno su promovirane na pisti u posljednjim sezonama. Vibrantne nijanse savršeno se uklapaju u ležernu odjeću, koja im daje trendovsku notu, ali i haljine ili suknje u kromatskom i izrezanom minimalizmu koji im daju moderan izgled. polučizme bez pete, u osvijetljenim tonovima, daju svakoj ženi privilegiju da joj bude udobna bez odustajanja od svog omiljenog vodiča: mode.

Polučizme sa debelom petom

Žlijebljene polučizme u uzorcima koji ne-prelaze ili prelaze gležanj su elegantna i vrlo udobna verzija za jesenske odjeće za midi suknju, savršena alternativa za kapute koje se preklapaju s mekanim džemperom i idealan su izbor za fashioniste koji preferiraju hlače. Opcija za svijetle boje znači, u njihovom slučaju, radost svježeg i modernog izgleda, dobivenog bez odustajanja.

Polučizme ciorap

Predmet utjelovljuje model koji nudi iluziju nekih čizama preko kojih je izveden savršeno kromirani dres. Iako imaju kozmopolitski izgled, čizme za čarapu nije teško integrirati u dnevnu odjeću. U hladu crvene ili zelene boje, zajedno s parom ošišanih traperica, til i sezonski kaput mogu brzo izmijeniti izgled koji će uhvatiti sve izglede prolaznika, čak i na najoskriveniji jesenji dan. U baršunastim varijantama nose osnovnu odjeću u minimalističkim rezovima. Suknja ili pletena haljina bit će najprikladniji komad za praktičnu, ali ženstvenu i sofisticiranu odjeću.

U kromatskim minimalističkim tonovima ili u živopisnim tonovima, s ispisom ili s čarapom koja je navučena preko cipela, s petom ili debelom petom, čizme svaku hladnu sezonu iskorištavaju u bezbrojnim uzorcima, spremne da ponovno vrate svaki ormar. Revolucirajući svoj dizajn ili usklađujući svoje boje s bilo kojom vrstom preferencija, čizme za trenutak daju vjerodostojnu izjavu o prilagodljivosti omiljenim odjećima modnih dizajnera posvuda.