0

Polučizme I gležnjače, boja I stil

06 Velj 2019
od strane

U jednom pogledu divimo se ženi sa stilom kroz njenu odjeću, njezin stav, njezinu jednostavnost i sposobnost da ugodno kombinira svoju odjeću i prilagodi svoju osobnost. Stil i elegancija dostupan dodir svakoga. Kao što svi znamo, vanjština uvijek odražava interijer. Samo unutarnja balansirana žena, obdarena plemenitim značajkama i vođena lijepim vrijednostima, prirodno će steći sposobnost donošenja stilskih odluka. Očito, osim intuitivnih odluka koje donosimo, potrebna nam je i edukacija o odjeći koja nas uči kako se podudara i kombinira odjeća s cipelama i drugim priborom kako bi se stvorio stil i elegancija.

Uvijek je cipela bila pokazatelj stila nosača ili nositelja, a u hladnoj sezoni ovo pravilo nije isključeno. Bez obzira nosite li čizme ili čizme, prije svega imajte na umu vlastitu intuiciju, što volite, što mislite da odgovara vašoj osobnosti, ali razmislite o pravilima stila, usklađivanju boja i trenutnim trendovima, osigurajte uspjeh i mjesto sebe u kategoriji žena sa stilom.

Ako se pripremate za kupnju čizmica ili gležnjača za hladnu sezonu, to ide ka paru koji se može uklopiti u više stilova, uzoraka I boja.


Koje boje se nose ove godine na polučizmama I gležnjačama?

Velike modne kuće ustanovile su da je za jesen-zimu 2018. i 2018. godine boja polučizama I gležnjača izuzetno bogata. Nosi smeđe, bež, sive i crvene nijanse, vrlo je lako uskladiti, tako da u ovim nijansama možete odabrati par polučizama ili gležnjača kako biste bili sigurni da ih možete uskladiti s što više odjeće.

Ove godine moderan je futurizam, tako da polučizme I gležnjače u metalik, zlatnim i srebrnim bojama ne nedostaju u trgovinama, pa ih trebate uključiti u ormar. Za zabave i izlaske za zabavu odaberite polučizme ili gležnjače ukrašene svjetlucavim, kristalima i iskricama. Ne bojte se da ćete izgledati pretjerano u takvom paru cipela. Naprotiv, u jesensko-zimskoj 2017-2018 metaliziranoj obući smatra se podebljano, ali sa stilom. Važno je da odabrane čizme ili čizme budu udobne i tople, tako da je vaše raspoloženje uvijek pozitivno i privlače kao magnet.

Ako imate jaku osobnost, vi ste energični i volite stajati, crvena je boja koju trebate predstavljati. Ove godine nosi sve nijanse crvene. Američki dizajner Bill Blass je rekao: "Kada ste u nedoumici, nosite crveno." Par polučizama ili crvenih gležnjača može vas izvući iz svakog nereda i sigurno ćete ostaviti dojam elegantne, odlučne i moćne žene.

Crne polučizme su sveprisutne, ne možemo ih vidjeti kao trend, ali ako su izrađene od bijelog materijala, onda su zasigurno malo umjetničko djelo, a vi ćete izgledati dragocjeno u očima gledatelja


Kako uparirati polučizme I gležnjače sa vašom odjećom?Polučizme i bijele gležnjače dobro se kombiniraju s nijansama svijetle, pastelne, ali i sa zemljom.

Polučizme i smeđe gležnjače dobro pristaju uz nijanse zelene, bež, narančaste i tamne tonove, zemlju.

Polučizme i sive gležnjače odgovaraju crnoj, crvenoj, plavoj i nekim nijansama žute i ljubičaste.

Polučizme i bež gležnjače uklapaju se u lisice zajedno s bijelim, plavim ili brončanim nijansama.

Polučizme i srebrne gležnjače mogu se kombinirati s bijelim, crnim, plavim i ljubičastim i ljubičastim tonovima.

Prazne ružičaste polučizme i gležnjače, vrlo tražena boja ove sezone, uklapaju se u smeđu, crnu, zelenu, mornaričku i druge tamne, kontrastne boje.

Polučizme i crvene gležnjače odgovaraju plavoj, zelenoj, ljubičastoj, narančastoj, crnoj i bijeloj boji.Jednostavne ili tiskane polučizme i gležnjače?

U hladnim sezonama nastojimo se odlučiti za monokromatske elemente, osobito u čizmama i dnu. Skloni smo povezati loše vrijeme s jednostavnim, tamnim nijansama, ali nam je potrebno točno suprotno od njih. Za hladnu sezonu 2018-2019, dizajneri su pripremili žive, životinjske i cvjetne grafike kako bi razbili monotoniju. Možete odabrati životinjske otiske kao što su zebraste pruge, leopardove mrlje, kožu gmazova, ružičaste životinjske otiske, zonu neon boje ili plave boje kobre, kako u nijansama koje nalazimo u prirodi tako iu neobičnim crvenim nijansama, zelenoj i plavoj. Cvjetni print na čizmama ili cipelama ove godine ima oblik cvijeća, lišća i stabljika, trend koji ističe ženstvenost, eleganciju i delikatnost.


Uvijek odaberite polučizme i gležnjače od kvalitetnih materijala

Kvaliteta znači najprije stil, zatim udobnost i dugovječnost. Svakako da je poredak različit za svaku ženu, to ovisi o tome što svaka osoba ima. Iako je cijena nekog kvalitetnog uzgoja viša, ovo je najbolja investicija koju možete napraviti. Elegantna žena uvijek će ulagati u kvalitetu. Ona zna da stil i kvaliteta ne mogu postojati jedni bez drugih. Prirodna kožna obuća je pametno ulaganje kako u sliku tako i kao dugoročna profitabilnost, zbog brojnih prednosti koje prirodna koža ima (udobnost, snaga, vodootpornost, disanje, elegancija, zaštita nogu). A, ako naučite ispravno odabrati polučizme ili gležnjače, tako da cijenite svoj vlastiti stil, investicija je više nego opravdana.