0

Natikače, nezamjenljivi dio garderobe

06 Velj 2019
od strane

Par natikača je vrsta obuće koja je neophodna u ženskoj garderobi, vjerojatno jedina obuća koju nemaju doma. Instinktivno tražimo ujutro kada se probudimo, a bez njih nismo u mogućnosti ispuniti kućanske obaveze, u trenucima opuštanja i, zahvaljujući inventivnosti modnih dizajnera, papuče prevladavaju obod kuća i brzo prolaze stilom šetnje stazama, šetnjama, šopingom, plažom pa čak i na poslu tijekom toplih sezona, kada nam trebaju udobne, praktične i hladne papuče.

Mnoge poznate osobe uhvaćene su na ulici ili čak na crvenom tepihu u paru natikača u područjima gdje elegantne cipele ili sandale dominiraju na čelu ove vrste avantura. U početku su bili skeptični, ali modni kritičari nisu ih osuđivali previše oštro, ali su stvorili priliku da koriste natikače izvan kuće, sugerirajući da područje uporabe natikača uvijek može biti stilsko i dostojanstveno prošireno mnogim modnim trendovima.

Danas, brojne natikače upadaju u police trgovina i napadaju online okruženje, znak da su stekle popularnost, a namjera da ih se integrira u uličnu modu uživala je veliki uspjeh.

Natikače su udoban i svestran komad cipela, oslobađajući fleksibilnost i prirodnost. Sve dame i gospođe obožavaju jer obećavaju i ozbiljno govore u stvarima u kojima nijedna druga cipela ne može uspjeti: vaša stopala mogu uživati bilo gdje, svaki put kada ih nosite, za maksimalnu udobnost. Voljeni su zbog svoje raznovrsnosti - bez da se prepuste svojoj početnoj misiji, da jamče apsolutnu udobnost, imaju sposobnost da se prilagode bilo kojoj osobi i štogod nose (očito odgovara tipu natikača).

Što se tiče izgleda natikača (dizajn, dodaci i boje), ona se razlikuje prema odredištu za koje su dizajnirani. Natikače se probijaju kroz različite materijale, boje i dodatke. Naša ponuda donosi vam sve moguće oblike, izrađene od različitih materijala, različitih boja, potplata prilagođenih vašim potrebama, te u širokom rasponu uzoraka: u osvijetljenim tonovima, ali iu toplim nijansama, u hladnim, spajalicama, metalnim ciljevima, rese i ukrasni lukovi s vezom, biserima i drugim iznenađujuće detaljnim detaljima.

Natikače uključuju kućne natikače, flip natikače, japanke, crocs, natikače sa petom, bez pete i sa platformom. U kućnim natikačama, oni su pahuljasti, udobni i topli za hladne dane i cool za tople, a kao dizajn, kućne natikače su obično slatke, kaotične i nepredvidljive, atributi osmišljeni kako bi stvorili osjećaj bliskosti, "doma", poziv na udobnost i opuštanje u intimnom prostoru. Botoe su idealne za popodne provedene na kauču, ispred televizora koji čita knjigu. Može biti izrađena od pliša, sintetičkog ili prirodnog krzna, može uzeti najrazličitije oblike: smiješne životinje, pingvine, medvjede, zečeve, karikature poznatih osoba, automobile itd. Modeli su posebno odabrani za opuštanje i odbijanje nakon dugog i napornog dana. Ako su dizajnirane za ljetnu odjeću, natikače su izrađene od hladnih materijala, obično plastike, koja ostavlja stopalo labavim lako disati, a potplat ima dobar zahvat i prilagođen je za znojenje kože, ove natikače koje podupiru stopalo s kuglicama ili nekoliko poprečno postavljenih. Varijacija stopala je flip-flops s tankim i ravnim potplatom, koji imaju jednu šipku koja prolazi između sredine i palca. Flip flops su također kod kuće, ali oni su prvi izbor za beachfront, lagan i udoban, s pogledom na besprijekora pedikura.

U casual stilu, ulične natikače nas dočekuju u raznim paletama boja, s jedinstvenim priborom, spremnim za svaki izazov, čak i za sofisticiranu odjeću. Konstrukcijski detalji čine razliku - peta, potplat, materijal, dizajn, pribor. Ako su dizajnirane s ravnom ili malom petom, vodimo ih u šetnju gradom, kupovinom, na plaži, na pikniku na terasi. na sastanak s prijateljima. Ako imaju srednju ili visoku, debelu ili tanku futrolu, sigurno će nas pratiti do posebnih, formalnih ili stilskih događaja, koktela ili čak ureda, ugrađenih u odgovarajuću odjeću.

Natikače su cool modni trend. Budući da se fashionist uvijek mora istaknuti u posebnom, udobnom i elegantnom stilu, natikače su predane ispunjenju te želje. Sve što znači inovativnost i kreativnost u dizajnu, boji i priboru naći ćete u našoj ponudi online trgovine. Jednostavni modeli konkuriraju sofisticiranim modelima za koje uvijek postoji prikladno prianjanje.