0

Koje polučizme, gležnjače I gojzerice u trendu se nose u 2018

06 Velj 2019
od strane

Trend u modi obuće obično definira inicijativu za reinterpretaciju postojećih modela kroz inovativne intervencije na svim razinama: materijal za proizvodnju, teksturu, dizajn, boje, pribor i referentne odjeće. Ti su orijentacijski stupovi ostali nepromijenjeni u najnovijim kolekcijama cipela na kojima su se nalazili dijelovi hladne sezone: čizme i čizme, čizme i čizme. Stilisti nisu propustili niti jedan konačni izračun, a rezultat je bio užitak za gledatelje i postao je trenutni orijentir za modne dizajnere posvuda. Da bismo to olakšali, odabrali smo neke reprezentativne modele za svaku kategoriju sezonske obuće koji mogu tonirati nove odjeće ili dati nova značenja nekim odjevnim predmetima već u svakoj ženskoj garderobi.

Neonske gležnjače

U tekućoj sezoni, neonske gležnjače pokazale su se slabošću stilista. Oni su nužni začin minimalističkog, zgodnog izgleda, koji će dugo vremena disati u ritmu najnovijih trendova. Neonske gležnjače također imaju rezervno rješenje za neosjetljive polikromatske sljedbenike: efekt blokiranja boje.

Metalne gležnjače

Glamurozni modeli gležnjača čine nekoliko sezona i odbijaju se oduprijeti trendu. A stilisti su otvorili svoj put još šire kada su odustali od preporuke da se nose isključivo u večernjim satima. Danas se dnevnoj odjeći može pristupiti s njima, što znači da svaka žena uvijek ima savršen način da primijeti u uredu kao modni ulični stil. Nijanse plemenitih metala prihvatile su većinu modela, na radost ljubitelja mode koji obožavaju crno šik rock inspiraciju.

Gležnjače patchwork

Patchwork je revitaliziran od strane stilista u nedavnoj sezoni kroz modele čizmica osobnosti, koji uvijek mogu biti izričaj originalnosti i neovisnosti šik izgleda. Uspješno se prilagođavaju ležernoj odjeći, ali i muževnim ili rock-chic odjećama.

Gležnjače Chelsea

Gležnjače elegancije zasigurno su kratki uzorci s bočnom elastikom umjesto pincete, koji još uvijek imaju svoje kraljevske korijene. Oni kombiniraju udobnost sa stilom na nepogrešiv i nezamjenjiv način. Chelsea gležnjače su spremno rješenje kad god žena drži se s par dizajnerskih cipela kao privlačane kao udobne

Polučizme sa četvrtastom petom

Koncept stabilnosti i sigurnosti na licu mjesta dobiva novi aspekt lansiranjem najnovijih kolekcija cipela, koje su već izgradile blok blok kao znak potvrde trenda. Kvadratni blok je sada zvijezda trendovskih uzoraka cipela, a prevladavajuće visine su prosječne, znak da promotori najnovijih trendova više ne kompromitiraju na štetu udobnosti i čisto moderne prednosti.

Polučizme sa petom stiletto

Nakon što ih je oduševljenje debelih okvira pretvorilo u sjenu, cipele s visokim potpeticama, koje su inspirirane poznatim cipelama Stiletto, osvetile su se ove sezone i sada ponovno uživaju veliku popularnost. Uzorci su popraćeni osjetljivim penjanjem tepiha iznad gležnja, do točke u kojoj neke varijacije u tendenciji nalikuju leitu sa svojim najbližim rođacima: kratkim čizmama. Elegantne i elegantne, stiletto čizme osnovni su dodatak u ležernoj odjeći i uredskoj odjeći, a sve više i više modnih djevojaka često ih uključuje u predmete za dnevnu njegu, gdje elegancija ostaje nezamjenjiv orijentir.

Polučizme sa Bečkom petom

U području obuće, posljednji trend dao je pravu udobnost čizmama, a čizme su u tom smjeru usklađene na poseban način. Riječ je o oživljavanju zaobljenih ili polukružnih modela, koji su ponekad bili sramotni, sada izrađeni od pomno završene kože, obojene u živopisnim tonovima ili u bikromatskim nijansama strateški postavljenim na kalapodu, s geomemijskim ili etničkim otiscima. Teksture su glatke, glatke i sjajne, a modeli su opremljeni minimalističkim drškom. To je predmet cipele koji nagrađuje svojim vrlinama: elegantan izgled, praktičnost pete, aktualnost dizajna. Od danosti, radnog habanja ili prigoda, igra može beskrajno prerasti u oduševljenje modernih žena koje više ne moraju plaćati skupu cijenu nelagode kako bi se uskladile s trendom u posljednjem trenutku.

Polučizme sa vezicama

Gležnjače nisu mogle propustiti priliku da iskoristi detalje trenutka: pertle. Oni su temeljni uzrok mnogo raspravljenog efekta golotinje, koji pretvara najnovije prijedloge dizajnera u senzualni pojačivač. Modeli se također razlikuju po dva elementa dizajna. Oni ciljaju na vrh ili ga rastežu i fino ga inciraju, moguće ga je udvostručiti označavanjem kromatskim ili metalnim detaljima ili rezanjem djelomično ili potpuno. Postoje i varijante koje oštro zamjenjuju ukrasne ukrštene kosti duge linije, koje kulminiraju širokim leđima. Svi modeli u ovoj kategoriji moraju imati moderne i elegantne odjeće, ali također mogu koristiti inteligentna casual ili casual chic odijela.

Čizme do koljena

Moderne siluete razazili su stilisti, kao i uvijek, dizajnerskim modelima koji najviše koriste svoje oblike. Aktualne verzije čizama preko koljena postaju sve hrabrije, što bliže liniji kukova. Što se tiče dizajnerskih značajki, posebno iznenađuje kombinacija materijala, mnoštvo nabora i sjajnih tekstura. Zaključak je jedan: elegancija je polazna točka u haljinama kojima upravljaju.

Čizme sa vezicama

Čizme sa vezicama nisu inovacija trenutka, ali način oblikovanja i pozicioniranja žice, inspiriran stilom britanske aristokracije, apsolutni je patent najnovijih kolekcija. Prugama prelazi gornji usjek i protežu se u stezniku pletenom do ruba šarana, a to je strategija izrade koja modelu daje posebnu notu senzualnosti.

Čizme imitacija krokodilske kože

Jedna stavka s iznenađujućom teksturom prodrla je na postolje najnovijih modnih revija. Krokodilske tiskane čizme, u novinama, obilježili su novi stilski pristup modelskom pristupu. Tradicionalne nijanse koegzistiraju s uzvišenim i izvornim improvizacijama. Dizajneri nisu bili šokirani: imitacija kože u plavoj ili kobrinoj koži pobijedila je, skupljena s traperima ili klasičnim bijelim kako bi se izbjegao rizik od preopterećenja drugim oštrim detaljima.

Gliter čizme

Dodir ekscentričnosti uklanja bilo kakvu anonimnu odjeću, ali kada je potpuno odjeven poput gliter čizama, model riskira postati utjelovljenje savršenstva u smislu teksture i dizajna. Glitter čizme izgledaju senzacionalno u nogama svake žene i moraju postati dodatak za svaku garderobu. Njihova tajna uklapanja u odgovarajuću odjeću nije preopterećenje opreme.

Čizme za petu i platformu

Stilisti su zaboravili doprinos platformi konsolidaciji koncepta udobnosti u sferi svih kategorija obuće. Kao posljedica, trendovi iz prošle sezone intenzivno su promicali osobito stilske modele čizama za pete i platforme. Platforme su preplanule ili popraćene prizmatičnim, kvadratnim ili trapeznim petama. Njihova baza ima redovito rebrenje, kao i čizme, a visine su pretežno srednje, što je još jedan dokaz osjećaja udobnosti koji su dizajneri dali trenutnim modelima obuće.

Lakirane gojzerice

Nedavna modna sezona snažno je obilježena invazijom obuće u boji, trend koji naravno uključuje prirodu i čizme u jednadžbi elegancije. Lakirana koža savršeno blijedi mušku vibru, što olakšava stvaranje elegantnih i ležernih inteligentnih odjeća u kojima je kul faktor u cijelosti njihovo vlasništvo.

Moda je vjerojatno jedina domena koja iskreno i iskreno pretpostavlja izreku: " O Okusima se ne raspravlja!". Modeli cipela za hladnu sezonu koje promoviraju najnovije kolekcije pokušali su objektivno i temeljito odgovoriti na sve stilske preferencije. Udobnost se čini dominantnom bilješkom koja usmjerava trenutne oznake odjeće u polju obuće. No, dizajneri su dijelili pobjedu na pravedan način s izaslanicima elegancije, a njihova fer igra bila je vrlo uspješna s promoviranim modelima. Primjerice, minimalistička ili debela cipela izrađivala je šipku u baru sa stilskim uzorcima, tako da su modni ljudi, bez obzira na to gdje kampiraju, imali predstavu u kojoj su senzacionalni, elitizmi i sjaj bili kraljevi života. I sigurno će od sada otvoriti svoja raskošna vrata u garderobi svake žene.