0

Kako nositi polučizme, gležnjače I čizme za vrijeme praznika

06 Velj 2019
od strane

Očekuje se božićni praznici, koji uspjevaju dovesti ljude iz svih krajeva svijeta. I upravo zato što se povremeno susreće s dušom, to je da ga svi koji ga slave treba besprijekorno dočekati. U groznici božićnih priprema, fashionisti se često osjećaju zbunjeni i napeti. Između potrebe da se definira njegova osobnost i ističe, često se javlja nesvodiv sukob. I, suočeni s beskrajnom ponudom odjeće koja je sposobna reproducirati egzotične modne opcije, pokušati prilagoditi odijelo specifičnom kontekstu praznika često daje mnogo glavobolje.

U avangardi poznatih dilema danas predlažemo neke modele cipela posvećenih hladnoj sezoni, sposobne dati pravi početak besprijekornim božićnim predmetima. Oni djelotvorno i prikladno reagiraju na rutinske kontekste prije blagdana i svečane trenutke koji ga slave. Budući da bez odbacivanja stilskog utjecaja stilskih cipela za štikle, uspješan Božić ostaje nezamisliv u nedostatku ključnih sezonskih dodataka: polučizme, gleđnjače i čizme. I ovo je najbolje vrijeme za proglašavanje nadmoći nekih njihovih modela. Ovdje su neke, u izboru udvostručenom ženskim, nadahnutim, svečanim idejama:

Čizmice sa ortopedskim stopalima

Svake godine, Božiću prethodi intenzivna i dugotrajna kupnja, a žene detaljno upoznaju nužnost i priliku tih trenutaka. Zato mogu čak i ovu rutinu kupnje pretvoriti u pravu proslavu. I neposredni odraz njihove sposobnosti definitivno se ogleda u odjeći kojoj se ovom prilikom pristupa. Ženstvenost, udobnost i velikodušni dodir elegancije bit će moto modne, oko i tijekom proslava. Udobnost uvijek započinje s ortopedskim čizmama za stopala, ženstvenost je naglašena haljinom džempera i par tajicama, a eleganciju nadopunjuje jakna začinjena finim kromiranim završnim slojem. Za jasniju sliku također objavljujemo detalje u backstageu: crna je boja koju preporučujemo za čizme i nordijske ispise za haljinu džempera jer su zvijezde zimske sezone.

Metalik čizmice

Čizme nisu među omiljenim opcijama odjeće koja elegantno proslavlja zimske praznike, ali ako je njihova tekstura metalik i uzorak je trendovski, fashionisti će riskirati i pobijediti nadahnutom iznimkom. A iznimka se može, ako je potrebno, pretvoriti u zlatno pravilo cjeline. Poznato je da su omiljene nijanse Božića bijele, crvene, plave ili zelene. Stoga, da bi se izašlo iz anonimnosti, spontana žena će taktički kršiti (ne) pisana pravila mode, jer zna da moda uvijek mora individualizirati. Crno odijelo, zajedno s par elegantnih, metalik čizama, upravo je dodana novost da se odijelo posvećeno tradicionalnom prazniku mora pokazati s uvjerenjem i opuštanjem.

Rock-chic čizmice

Iako je svečani trenutak u obitelji najuzbudljiviji i najneočekivaniji Božić, blagdan nije isključivo domaći. To uključuje gradske izlaske, posjete bliskim prijateljima i rodbini. Svaki posjet koji će žena obaviti izvan kuće zahtijeva veliku pažnju o tome kako se tako oblači. Casual odjeća će morati biti obogaćena sa stilskim predmetom, a stil odijelo će također imati koristi od moderne odjeće pružiti tonik dobrog ukusa. Kao i uvijek, priča započinje i završava s izborom najinspirativnijeg para cipela, a za nas bi rock-chic čizmica mogla biti savršen debi za besprijekorno uklapanje. To će im nadopuniti fluidnu bluzu i hlače iz plemenitog materijala ili čak omiljene traperice, u savršeno usklađenom uzorku i apsolutno srednjem kaputu. Začin s izjavom o dodacima savršen je način da ga održite u skladu s praznicima.

Gležnjače peep-toe

Poželjno od lakirane kože, gležnjače peep toe su obavezne za zimske praznike i nezamjenjiv sastojak za Božić, odjeveni za restoran, klub ili zabavu. Svečana, senzualna i ženstvena, crvena haljina s uzorkom u struku, na primjer, okovratnik lijevo i ravno do koljena, ne može se propustiti iz dekor. Izjava o crnim kopčama i nakitu jedini su pribor koji odjeća treba dobiti: savršen!

Prisutnost ovog modela čizama u takvim odijelima je izuzetno svestrana. Dolaze u bilo koje vrijeme u izvrsnoj kombinaciji s dodatkom koji žene najčešće izvlače iz čvorova: mala crna haljina sa ženskim detaljima koji nježno zateže struk, a slijedi ostatak tijela. Ako nijanse boce reproduciraju kromatski ton cvjetnog otiska u preklapajućem komadu, ostaje nositelj, ali biti naoružan nadahnutim hvala za protok komplimenata koji je čekaju.

Duge čizme iznad koljena

Iako je unutar ograničene ili šire obitelji, njegova groznica se osjeća s maksimalnim intenzitetom, Božić nije ekskluzivna gozba. Poslovna žena, udvostručena od strane uvjerljivog modnog umjetnika, često bi na posebnom mjestu odabrala formalni party, s kolegama ili poslovnim partnerima. Iako se stiletto cipele ili čak sandale za garderobu već kladiti na pobjednički krug, naš prijedlog je par vrlo visokih, glatkih i dugih čizama, uz haljinu u A liniji, nijansu prilagođenu silueti i naglašavajući struk. Budući da su zvijezde sezone crveni tonovi, ženski komad može biti lijepo iscrtan detaljom u predjelu prsa, strastvenim tonom. Ako se reproducira s kromatskom opcijom za podizanje, odjeći je potreban samo elegantan sat i trendovska spojka koja se okrivljuje.

Božić je također vrlo impresivan ove godine. Svjetlost je njegov plašt milosti: od njezinih nabora, nadahnuti modni umjetnik uvijek će skladati, pažljivo, ukusno i stilski savršeno odijelo. Od njih ne možemo propustiti zimske dodatke koje smo pokvarili bez najave: čizme sa sjajnim teksturama, elegantne čizme, grbove ženstvenosti. Zato što će moderna žena uvijek častiti trenutak milosti kroz nezaboravan izgled!