0

Jedinstveni modeli ženskih cipela u kojima će zablistati 2021. godine

02 Lip 2021
od strane Magdalena Dan Attitude

Svaka žena koja drži do svog izgleda i vodi računa o tome da ni jedan odjevni predmet niti modni dodatak ne odudara od ostalih zna da je njezin stajling nepotpun bez odgovarajućih cipela. Uzalud, drage dame, birate večernje haljine ako najviše pažnje ne posvetite odabiru pravog modela cipela. Ovo je posebno važno ljeti kada gotovo najveću većinu vremena provodimo na terasama kafića, restorana, na bazenima i tako dalje.

S obzirom na to da smo čitavu 2020. godinu bili zatvoreni u domovima zbog aktualne pandemije, ljeto 2021. godine bit će zaista posebno. Svi smo željni slobode u pravom smislu riječi. Nakon gotovo 18 mjeseci izolacije jednostavno želimo što više vremena provoditi vani, na otvorenom. Želimo izlaziti, biti viđeni, a samim time i donijeti neke nove modne smjernice. Kada je u pitanju vruće ljetno vrijeme, iznimno je važno omogućiti stopalima da dišu kako se ne bi znojila, a to možete postići kombinirajući sljedeće modele obuće s odabranim odjevnim kombinacijama:

Espadrile

Kada bi netko provodio anketu o tome koji je najudobniji model ljetne obuće, espadrile bi se zasigurno našle na prvom mjestu. Većina modela izrađena je od pamuka koji je dovoljno gustoga tkanja da zaštiti našu kožu od štetnih UV zraka. U isto je vrijeme dovoljno „tanak“ da joj omogući da slobodno diše. Osim svega navedenog, espadrile su iznimno udobne cipele u kojima se bez ikakvog problema možete uputiti na duga putovanja. Važno je napomenuti da ih je veoma lako uskladiti sa svakom odjevnom kombinacijom.

Sandale na petu s otvorenim prstima

Kada ne znate što biste obuli na ljetnu zabavu na bazenu, sandale na petu s otvorenim prstima nameću se kao logičan odabir. Crne ili bež, s remenom ili bez... na vama je da odaberete model koji vam se najviše sviđa. Jednostavne su i udobne, a ako ih uspješno uskladite s odabranom odjevnom kombinacijom, vašem će izgledu dati određenu dozu glamura i elegancije. A to je upravo ono što dame žele.

Kada govorimo o usklađivanju s odjećom, sandale na petu se odlično slažu i na traperice i na kratke hlače, ali isto tako i na suknje te ljetne haljine. Ako te večeri želite zablistati, preporučujemo vam crvene espadrile zbog kojih ćete zasigurno biti u centru pažnje.

Niske sandale s tankim remenom

Ljeto je mnogima omiljeno godišnje doba jer doslovno mogu odjenuti i obući na sebe što god požele. Zaboravite na zatvorene cipele koje često uzrokuju znojenje stopala i radije se odlučite za otvorene ili poluotvorene modele. Ovdje prvenstveno mislimo na elegantne niske sandale s tankim remenom, idealne za odlazak u grad na kavu, na romantičnu večeru s dragim ili za večernju šetnju po rivi.

Ova 3 navedena modela ljetne obuće kao stvorena su za vruće ljetne dane. Svaka žena koja iole brine o svom izgledu zna da ne treba puno da bi izgledala savršeno. S pravim modelom cipela svatko će može naći u središtu pozornosti i zasjati kao da hoda na crvenom tepihu.