0

9 Modela čizama koje morate imati ove zime

06 Velj 2019
od strane

Čizme su nezaobilazan komad odjeće u garderobi hladnih godišnjih doba svake žene. Za stjecanje statusa pribora mora postojati, moraju istovremeno ispuniti nekoliko osnovnih uvjeta. Prije svega, proizvodni materijal je potreban da bi se zadovoljili visoki standardi kvalitete kako bi se osigurali optimalni toplinski i komforni uvjeti unutra. Drugo, njihov dizajn mora biti dovoljno raznovrstan kako bi se omogućilo pomicanje s jednog držanja na drugo, zadržavajući isti uzorak u jednadžbi sukcesivnog odijela. Treće, kromatski ton i ornamentalni detalji trebali bi im omogućiti da se podudaraju s što je više moguće motiva od ostatka odjeće i da ih prilagode što je više moguće stilovima. Posljednje, ali ne i najmanje važno, priroda pete treba dokazati mogućnost njihove integracije u povremene, uredske, elegantne ili putne predmete kako bi se opravdali razlozi za kupnju.

Naravno, jedan i isti model čizama teško je zbrojiti sve ove kvalitete skupa, ali dovoljno je da poštuje status komada hladnog godišnjeg doba, da svaki model postigne najbolji rezultat za svaku od navedenih mjerila , Ovdje su neki modeli naših izabranih čizama koje zaslužuju postati dio ormana pametnog i modernog modnog čovjeka.

Kožne čizme

Svaka nova sezona uključuje reorganizaciju ormara, ali postoje stvari koje nikada neće biti izvan stila, a kožne čizme su odvojene u njihovom rangiranju. Ako je to prirodna koža, mat završna obrada ili sjajna tekstura, to su kvalitetna i udobna obloga, ali i obilje trendova. Ako se koža okrene, oni postaju jamstvo profinjenosti i snažnog pokazatelja stila. Ako su bez pete, svake godine prepisuju sa stilom dnevnik ugodnog i opuštenog koraka. Ako imaju debeli sloj ili platformu, odmah se pridružuju žestokoj konkurenciji za najbolju casual, office ili smart šik odjeću. A ako su zadovoljni s pretencioznim petama na stiletama, pokucali su na najveća vrata elegancije i odmah se otvorili. Ako dođu u živim bojama, to znači da negdje postoje odjeća u kromatskom minimalizmu koji ih naziva, a ako nose obilje ornamentalnih detalja u izobilju, to je znak da idu u intrigantnu obitelj rock chica. Bilo da su dizajnirane, kožne čizme su zimski potpis na vlastitoj osobnoj iskaznici.

Krznene čizme bez pete

Dlaka je poželjan kaput za zimske čizme koje se dosta suočavaju s mrazom, a odsutnost pete dodatno je jamstvo sigurnosti u pokretu. Zbog toga se modni kreatori suočavaju s vagorom i naoružanim mrazom: par krznenih čizama s niskim potplatom. Kategorija je široko zastupljena i uključuje modele u kožnom stilu s elegantnim i krznenim krznenim umetcima, kao i modele grudvica: poznati Moon čizme, čizme u potpunosti ili djelomično, čizme inspirirane skijaškim modelom, čizme inspirirane zaliscima. Dobro se uklapaju s trapericama ili čarapama i nužno s dugim džemperima koji nadilaze bedra.

Čizme sa debelom petom

Ugledni fashionist želi da se njezin izgled iznenadi čak I u vrućim danima, ali ona je savršeno spremna za iznenađenje. Njezin izbor će se lako pogoditi: to je debeli rub, apsolutno nužan dodatak u zimskim mjesecima, kada i spojevi u pogledu elegancije i udobnosti s istim intenzitetom imaju pravo zastupanja u svakoj odjeći. Teške čizme priznaju oblačenje u gotovo svakoj varijanti, za ležerno nošenje, te su u skladu s uredskom opremom jer znaju iz iskustva da prava radna djevojka nikada neće doći u nezaštićeni ured. Čizme za teške uvjete rada mogu biti iza kulisa prodorne jednostavnosti: hlače za cigarete i svilena košulja, sako, sezonski kaput, odnosno, idealna distribucija u kratkom filmu ... za zimu.

Stiletto čizme

Hladna godišnja doba ne isključuju elegantne odjeće, niti prigode ili događaje koji ih čine vrijednima. Naprotiv, radi se o najbogatijim sezonama koje se moraju zadovoljiti odgovarajućim komadom obuće. Sada je vrijeme da svi sezonski hirovi uđu u sjenu, a hrabri modni kreatori kreću u najelegantniji par čizama od stileta u odijevanju. Zaštita od snijega i kiše, s njihovom klinastom siluetom, graciozno su vezani za osobnu imovinu odijela zime i nema mjesta za bijeg. Poziv na eleganciju mnogo je jači od rasuđivanja udobnosti: čizme od stiletova uvijek će izaći iz dobitka, svega što će odvratiti od garderobe, a moderna žena ih nikada neće propustiti.

Duge čizme

Ni jedan modnik više ne može ignorirati ovaj model u ormaru. Duge čizme dosegle su trenutak slave u relativno kratkom vremenu i nastavljaju se držati na vrhu. Njihova visoka silueta daje očigledan dodir senzualnosti svakom odijelu. Savršeno se uklapaju u profilirane traperice, tajice i hulahopke, haljine i mini suknje. Oni su prvi izbor pribor u stilski outfits, razbili su svoje odjeće kodove i imaju osjećaj ureda stilu, i unatoč raskošan izgled, casual stil je uvijek namamio ih i stavio ih s neizmjeran ponos u pametnu šik odjeću. Duge čizme više nisu alternativa, već nužnost, a ne stjecanje, već ulaganje.

UGG čizme

Kada su se prvi put pojavili, čizme UGG-a potaknule su brojne kontroverze, ali od tada, polako i sigurno, neprestano osvajaju žensku publiku. Obično ove čizme smatraju nepodnošljivima, samo dok se ne testiraju i zapravo otkriju koliko su udobne. Dizajneri su također uložili znatne napore u svoju estetiku, ali praktični aspekt i dalje ima prednost. Međutim, u UGG čizmama možete se kladiti savršeno na šik odjeću, jer su iznenađujuće svestrane. Njihovi modeli dostupni su u bilo kojoj nijansi i imaju zabavu i praktičan dizajn. Bijela, na primjer, trendovska boja, tekstura može biti središnji element u ležernoj odjeći. Bijele UGG čizme izgledaju savršeno u odijelu koje se sastoji od par tajica, besprijekornog vrha i ogromnog kardigana. A crvena, jedna od mreža omiljena na pisti, nalazi dobru kuću u svom uzorku. UGG nijanse u živim nijansama šarene su u odijelu koje može uključivati zimski džemper, crne hlače, visoki struk i asimetričnu široku jaknu.

Prugaste čizme

Sezona u kojoj je glavni neprijatelj vlaga, mora pronaći odgovarajući protuodgovor u ormaru svake žene. Dizajneri su razmišljali o tome i izradili vruće i udobne čizme s kojima svaka žena može održati zimske dane tihim jer su modeli prvaka za hidroizolaciju i drže stopala suhim i toplim tijekom cijelog dana. Štoviše, ova kombinacija izvrsno kombinira ženske predmete: mat haljinu i cvjetnu haljinu oko njih također može razveseliti najteži zimski dan.

Zapadne čizme

Jedan od najboljih izbora za hladne i snježne dane je u kaubojskim čizmama. Njihov dizajn jasno objašnjava mogućnost modela u hladnom razdoblju: niski potplat s minimalističkim ili srednjim petama, krzneni i topli interijer, njihova dostupnost u bojama koje se lako slažu. Udoban i zanimljiv dizajn, zapadnjačke čizme savršeno se uklapaju u najnovije trendove i ostaju idealan model za obuću u hladnom vremenu.

Gumene čizme

Nakon što se godinama drži na rubu mode, gumene čizme godinama su se osvećivale i vidjele su spektakularan povratak u posljednjim sezonama. Njihov materijal je nepremostiva prepreka padavinama, a lažni obrazi su još ugodniji. Model je postajao sve teži u modnoj garderobi, ali je u prvom sukobu s kišnim jesenskim kišama pokazao svoje neusporedive vrline i osvojio svoj status u odijevanju. Ali oni su svestranije nego što se na prvi pogled čine. U ležernoj odjeći savršeno se kombinira s trapericama, jednostavnim vrhovima i prugama, au ležernim elegantnim haljinama lako se spaja s košuljom i rovovima, također u društvu nestašnih traperica. Također se mogu nositi u ženskim odijelima kao što su tijelo i suknja s visokim strukom, ali također imaju smjelost da se upuste u pobunjeničke odjeće: crno-bijela haljina za ispis, madrac i kožna jakna. Ne postoji bolji štit na putu vlage: par gumenih čizama su stvarno mora imati.

Zima je sezona u kojoj svi modeli trendovskih čizama teže statusu moraju biti u garderobi svake žene, ali samo nekolicina zarađuje dobro mjesto. A oni koji se tome bore dugo će ponosno ponosno predstavljati status nezamjenjivog komada odjeće, kako u njenim ležernim nastupima, tako I u njenom izvođenju na poslu ili u osjećajima elegantne odjeće.