0

7 Modela čizmica u trendu za fašioniste

06 Velj 2019
od strane

Fashionisti samo čekaju svaku promjenu sezone kako bi saznali što je novo u modi i kako bi pratili trendove. Jesensko-zimska sezona 2017-2018 ne razočarava u tom smjeru i donosi nove trendove u hrabrim, originalnim i šarenim cipelama koje razbijaju monotoniju i afirmiraju smjelost. Zapatos predlaže trendovske gležnjača kako bi vašu sezonu učinio hladnom i toplom, s bojama, dodacima, otiscima i posebnim teksturama.

@page { size: 8.27in 11.69in; margin: 0.79in }

p { margin-bottom: 0.1in; direction: ltr; line-height: 115%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2; background: transparent }

p.western { so-language: en-US }

a:link { color: #0563c1; text-decoration: underline }

Ovdje su ove godine modeli hrabrih gležnjača, koje će vas odvesti iz anonimnosti.

1. Stiletto, odvažne i elegantne gležnjače

Inspirirani stiletto cipelama, gležnjače sa petama i oštrim vrhom idealni su za elegantne večernje odjeće, ali za modne kreatore koji žele privući pažnju u svakoj situaciji, stiletto gležnjače su vrlo dobre u uredu, izlazak sa prijateljima ili čak uobičajno hodanje na ulici. Za elegantne prigode trebate ih spojiti sa stilom, zajedno s finim materijalima. Za ležerno nošenje možete ih nositi sa parom mršavih traperica ako želite dobiti osjećaj senzacije.

2. Gležnjače sa vezicama, svježim i nekonformističkim

Žice i narukvice su možda najveći trend sezone, a ni jedan modnik ga ne može propustiti. Gležnjače sa vezicama su klasične, ali ove godine pertle su postavljene do vrha, preko kojih se preklapaju višestruke oštrice ili kopče s ciljevima, što im daje izgled, ali šik. Mogu se nositi u svim crnim haljinama, ali su najbolje s haljinama i ekstravagantnim suknjama, asimetričnim džemperima ili kožnim haljinama.

3. Gležnjače s ukrasnim lancima, kompletan pribor

U jesen-zima 2017-2018, detalji su tajna modernog senzacija za cipele. Multi-lanac gležnjače koje okružuju gležanj ili se primjenjuju na prednje idealne su za žene i djevojke koje žele moderan pribor za odjeću. Inspirirani punk modom, ove se čizme najbolje podudaraju s minimalističkim haljinama, ne dajući previše osjećaja.

4. Metalik gležnjače, infuzija stila i smjelosti

Ovogodišnji trend je futurizam, zbog čega gležnjače u metalik, zlatnoj i srebrnoj boji ne nedostaju u trgovinama, pa čak I u modnom ormaru. Općenito se uklapaju s jednostavnim, monokromatskim nijansama, ali kada želite dobiti modni izgled, možete koristiti kombinacije šarenih efekata.

Za zabave, večernje izlaske, klubove ili druga mjesta, odaberite čizme ukrašene blještavilom, šljokicama i šljokicama. Kombinacija metalik boja s takvim priborom je sve što žena treba istaknuti bez da je pretjerana. U jesensko-zimskim 2017-2018 metalik čizme su znak hrabrosti, ali ne i bilo, ali sa stilom.

5. Tiskane gležnjače, vrhunska osobnost

Za 2017.-2018. Dizajneri predlažu moderne gležnjače s živim, životinjskim i cvjetnim printovima kako bi istaknuli njihovu snažnu osobnost. Imate raznovrsne životinjske otiske - zebrine pruge, krokodil kožu, leopardove mrlje, neonske zebre ili plave kobre, ružičaste životinjske otiske u prirodnim bojama ili neobične crvene, plave i zelene nijanse. Ako vam je draže cvijeće, odaberite gležnjače sa cvjetnim printom. U jesensko zimskoj sezoni 2017.-2018. Cvjetne gležnjače predstavljaju cvijeće, lišće i stabljika, s otiscima koji oponašaju prirodu, trendom koji ističe eleganciju, ženstvenost i delikatnost.

6. Šarene gležnjače, stil i osobnost

Gležnjače Greenery su najtraženije je ove godine, budući da je zelenilo nazvano bojom godine, tako da ne možete biti trendiji od toga. Takva nijansa će dati izvorni, svježi i živahni zrak. I sigurno će vas navesti gdje god se nalazili.

Crvene gležnjače namijenjene su snažnim i energičnim osobama koje se vole isticati. U 2017-2018 se nose sve nijanse crvene. Svaki fašionista mora imati par crvenih gležnjača.

Bijele gležnjače vode računa da žena koja ih nosi ne ostane nezapažena. S takvim parom cipela ostavit ćete dojam stila, jedinstvenosti, ali i tajnovitosti. Bijele gležnjače osvajaju modele koji žele pokazati svoju hrabrost, odlučnost i stil.

7. Vojne, moderne i nekonformističke gležnjače

Vojničke gležnjače imaju muški znak što je upravo kvaliteta koja uzrokuje da ovaj model bude iznimno moderan. Ove čizme nisu samo udobne i tople, već postaju zimska referentna točka u modi. Uvijek će imati muške konotacije, bez obzira što želite, ali mogu biti tajna uspjeha iu elegantnoj, urbanoj i ženskoj odjeći, ako ih uskladite s haljinom ili suknjom i kožnom jaknom.

Trendy gležnjače su fokus modnih dizajnera u bilo kojoj hladnoj sezoni, tako da se dizajneri natječu u originalnijim i smionijim dizajnima. Trenutni modeli trendi gležnjačama savršeno potpunjuju ormar svake modno-ljubavne žene svojom modernom, originalnom i ekscentričnim dizajnom. Zapatos je modno omiljena trgovina, jer ovdje možete pronaći jedinstvene modele koji vas znaju istaknuti.