0

5 Pravila za kupovinu I nošenje polučizama

06 Velj 2019
od strane

Polučizme su središnji dio ženske garderobe tijekom hladne sezone. I moderno i praktično, odmah će vas odvesti, ne brinući se da nemate odgovarajući fit, od svog ureda do koktela s prijateljima, i bit ćete apsolutno oduševljeni svojim izgledom. Polučizme su jedan od najsvestranijih zimskih dodataka koje možete nositi u uredu, povremenim, svakodnevnim ili stilskim prilikama ako znate kako odabrati prave parove. Zapravo, ne postoje stroga pravila o kupnji i nošenju cipela, samo neke preporuke. Svaka će žena iskusiti i napraviti svoj vlastiti skup pravila, u skladu sa svojim sklonostima, ukusima, osobitostima svoje siluete i odjećom u ormaru. Pravilo koje ne smijete odstupati je da se morate dobro osjećati u čizmama koje nosite iu sveukupnom. Od te ideje nestaje kad god se pripremite za odijelo. Imamo nekoliko savjeta za kupnju, nošenje i sastavljanje boca.

1. Kada pripremate svoj zimski ormar za cipele i opskrbljuje ga novim polučizmicama, započnite s neutralnom bojom - crnom, golom, sivom ili brončanom. Ako ne znate što neutralna nijansa odabrati, razmislite o tome koju boju najčešće nosite. Ako obično nosite puno crne, počnite crno. Ako je vaša odjeća obojena, odaberite neke čizme, a ako imate crnu i obojenu odjeću, trebate crne, ali i gole čizme. Imajte na umu boju kose. Na primjer, za plavuše, prikazuju se goli ili brončani boce. A crna ide ako cipele imaju šareni ili transparentni ili goli otisak. Ove stvari pomažu održati ravnotežu između svjetla na vrhu tijela (plava kosa) i golih ili obojenih boca na dnu.

2. Da biste odredili visinu cipele koju trebate, razmislite o načinu života, aktivnostima koje najčešće provodite i odjeći koju najviše nosite. Cipele s visokom petom ugodne su za cijeli dan, ali ako trčite dugo nakon male djece, odlučite se za nižu visinu pete za prvi par gležnjača koje kupite. Udobnost također ima prednost nad činjenicom da trebate obavljati svoje svakodnevne dužnosti u paru cipela da vam pomognu u tome. Par cipela s visokom petom o kojima sanjate može se kupiti kasnije.

3. Ne kupujte najjeftinije polučizme. Naša preporuka je kupiti neku kvalitetu, čak i malo skuplju. Zapravo, polučizme su ulaganje u vaš izgled, ali posebno u zdravlje i udobnost vaših stopala. Osim toga, par kvalitetnih cipela će vas zadržati više i nećete morati kupiti drugi. Čak i ako iz džepa uzmete nešto veći iznos, shvatit ćete da je to bila dobra dugoročna investicija.

4. Kada odabirate odjeću, ostavite polučizme na vidiku. Cilj je prikazati ih, a ne sakriti ih pod različitim odjevnim predmetima. Izbjegavajte prekrivanje raznim tkaninama (suknjama, haljinama) ili predugim trapericama. Ako imate prekratke traperice, preko polučizama, preporučujemo ih spuštanje. Ne samo da ćete ostaviti polučizme na vidiku, već ćete dobiti trendi i svjež izgled.

5. Da biste dobili uravnotežen izgled i trend s par čizama, imate 3 opcije: ili nošenje s mršavim trapericama ili par hulahopaka ili haljinu ili mini suknju s izloženim nogama. Ove asocijacije imaju učinak vizualnog utjecaja, dajući dojam izduženih nogu, time što čizme postaju produžetak njih.

Kao što sam rekao, ne postoje pravila, već samo vaš vlastiti stil koji formirate eksperimentiranjem. Nepisano, ali preporučeno pravilo je uvijek kupiti odobrene cipele za cipele koje najprije stavljaju kvalitetu i interes kupca. Zappatos vam pomaže na ovaj način pružanjem raznovrsnih kvalitetnih modela iz kojih možete odabrati one koji odgovaraju vašem stilu i potrebama.