0

10 modela modnih casual cipela

06 Velj 2019
od strane

Casual cipele nikada ne izlaze iz modnih trendova. U odsutnosti dnevne odjeće ne bi ih bilo moguće zamisliti. Fashionisti pronalaze ih više ženstvenijim od sportske obuće, ali jednako ugodne. One dobivaju najlakše točke u smislu svestranosti, a mogu se nositi praktički s bilo kojim komadom odjeće, možda manje elegantnim večernjim haljinama, I ako su stilske interpretacije mode u više navrata pokazivale da nemaju granica. Ovdje su neke od najomiljenijih modela vruće sezone:

Cipele Slip-On

One su svugdje osvojili srca žena zbog lakoće kojom dopuštaju da im noge kliznu u njih: modni ljudi time izbjegavaju gubljenje vremena vezivanjem ili zatvaranjem kopči i zatvarača. Dakle, radi se o jednostavnim uzorcima cipela, ali posebno lakim za nošenje i lako se uklapaju. Modni pratitelji obnavljaju svoju garderobu, svake sezone, s tim modelom moraju imati cipele i mi im pružamo pravdu: imati odgovarajuću cipelu pri ruci može biti spasitelj u svakoj situaciji.

Klasične casual cipele

Osobito u gornjim crnim i bijelim nijansama, klasične casual cipele su neophodne u garderobi žena koje vole konzervativno habanje. Svestranost također donosi glas ženama koje vole biti točne u trendovima. U monokromatskim varijantama i minimalističkom dizajnu, mogu se nositi iu uredu ako su izrađene od prirodne kože ili kvalitetne zelene kože. Tekstil je uvijek prijatelj sportskih hlača i traperica, što je najčešći model koji se koristi za povremene šetnje gradom.

Casual obojene cipele

U intenzivnim nijansama, casual cipele dodaju nadahnutu boju u jednobojnu odjeću. Omoti koji uključuju osnovne dijelove, kombinacije konzervativnih predmeta ili kombinezona trebaju ih kao zrak, kako bi revitalizirali odjeću. Postoje i dodatni stilski trikovi kako bi njihove nijanse još više naglasile u kontekstu takvog odijela: šal, ogrlicu ili čak ruž za usne, u kromatskom identitetu. Učinak je senzacionalan, a svjedočanstvo je modni kreatori koji svakodnevno isprobavaju strategiju.

Causal cipele sa životinjskim otiskom

Bez sumnje, povremeni otisci sa životinjskim otiskom najpopularniji su model ove kategorije, element prepoznavanja u ženskim inspirativnim normama. U njihovoj prisutnosti, kromatska ravnoteža odjeće najbolje se održava odabirom držanja u pastelnim ili neutralnim bojama. Par casual cipela od imitacije kože reptila ili leoparda daje senzacionalnu notu čak i najdelikatnijoj odjeći, pretvarajući je u osobnost punu osobnosti. Ali oni se ne povezuju samo s banalnom odjećom za učinak preporoda, nego dobro izgledaju zajedno s raskošnim haljinama, traper blazerima, rubnim odjećom ili maskama inspiracije.

Causal cipele s perforacijama

Poznati uzorak cipela iz Oxforda donio je sa sobom popularni obrazac: ukrasne perforacije koje se pojavljuju selektivno samo na prstima ili na stranama cipele, ili sve na njegovoj površini. Povremene cipele su ugradile Oxfordov model u varijantama prilagođenim pravilima nježnog stila, ukrašavajući njihovu teksturu elegantnim perforacijama u najčišćem stilu. Rezultat je čista pobjeda za modni svijet: casual cipele s perforacijama daju note profinjenosti za haljine gdje su ugrađene.

Casual cipele u pastelnim bojama

Dugo vremena, crno-bijeli tandem odigrao je svoj primat na teksturi ležernih cipela, a mnogi modni ljubitelji danas nisu izliječeni čak ni pandemijom klasičnog kromatskog binomija. U posljednjih nekoliko godina, međutim, u casual stilu, skliznule su i zaslužile mekane, tople tonove na teksturi dijelova cipela. Smjernica je objašnjiva: Kao i tradicionalni duo bjelo/crni, pastelni tonovi omogućuju lako sortiranje najrazličitijih, a ako je i oprema opremljena slip-inom ili ukrasnim detaljima klasične elegancije, rezervirana, casual cipela model postaje idealan za uredske ili čak prigodne odjeće.

Causal metalik cipele

Metalik teksture su slabost za žene koje vole biti moderne. Povremene cipele u zlatnim ili srebrnim tonovima daju stilu cjelodnevnu njegu i mogu biti ključni sastojak manje formalnih večernjih haljina. Par povremenih casual cipela sjajno izgledaju u ženskoj odjeći i povremenim pametnim kombinacijama. Mogu nositi minimalističke rezove, uredske haljine i sofisticirane konične haljine, bez straha od žrtvovanja krajnjeg rezultata.

Casual cipele sa Bečkom petom

Tijelo je jedan od elemenata koji čini prijelaz iz casual stila u stilove odjeće s određenim standardom elegancije, ali ako je vrlo mali, kvadratan i podiže se na snagu drugog osjećaja udobnosti stopala, onda imamo baviti se jednim od najtraženijih i najučinkovitijih modela casual obuće. Ovisno o boji, dizajnu i prirodi ukrasnih detalja, bečke povremene cipele mogu postati i obavezno nošenje u uredu, kao i pametne šik odjeće.

Sport inspirisane casual cipele

Iako su sportske cipele same po sebi casual stil, dizajneri su razvili hibridne modele obuće koji reproduciraju specifične značajke kao što su majice ili tenisice, na primjer, ali također imaju dizajnerske značajke koje čine razliku od prototipa. Model ima veliki uspjeh u elegantnim ležernim odjevnim predmetima, jer njihova zbunjujuća pojava daje haljinama ukusnu notu novosti.

Cipele casual ekscentrično naglašene

Fasionisti koji svaki izgled žele pretvoriti u istinsku izjavu o stilu znaju koliko je važno odabrati vrstu cipele koja može dati ili potvrditi ekscentričnu notu odjeće. Povremene cipele s resama, metama, kićankama i maksi lukovima, nošene u nekonformističkim kontekstima odjeće, daju autentičnu maramu odjeći svake žene.

U vrućoj sezoni, modne zvijezde zamjenjuju krute mokasine, ljubitelje pretjerano slatke romantike i nevjerojatno ženstvene tenisice s mnogo praktičnijim i svestranijim komadom: udobne casual obuće i trendova. I nikada nije prekasno za još jednu privrženost trendu...