0

Ženske tenisice – pribor koji morate imati cijelo ljeto

06 Velj 2019
od strane

Tenisice su cipele koje ni jedna gospođa ili dama ne može propustiti u toploj sezoni, sezona koja uključuje mnoge aktivnosti, tako da je stalni tempo, koji podrazumijeva adekvatnu obuću, osigurava stopalu da bude opušteno I udobno. Tu ulogu preuzimaju tenisice i postaju sportske cipele apsolutno neophodne za svaku garderobu. Na blagdane mogu biti vrlo praktični i korisne jer su lagane, udobne i svestrane te se mogu nositi tijekom cijelog dana. Duge šetnje, hodanje brzo i udobno u tenisicama, kada su žene u kupnji učinkovitije noseći ih, izlazak s prijateljima je opuštajući nego ikad. Žene toliko vole da su pronašle pametne trikove kako bi ih integrirale čak I u uredske odjeće, tako da su tenisice postale apsolutni hit. Evo su neki od trendi i praktičnih modela tenisica:

Višebojne tenisice – za dodatni optimizam

Svaka monokromatska ili šarena odjeća i raspoloženje odmah će oživjeti par raznobojnih tenisica. Jer, kao što znamo, boja odjeće koju nosimo odražava naše unutarnje stanje, ali i utječe na nju. Dakle, ako vam se dogodilo da jedan dan nije posve optimističan, par svijetlo obojenih hlačica savršen je lijek. Izjava o dodacima, ove tenisice pružaju dodatnu vitalnost svim bijelim, svim crnim ili neutralnim nijansama. Preporučljivo je izbjegavati prekomjernu veličinu haljine: prisutnost raznobojnih tunika dovoljna je za dobivanje snažnog vizualnog utjecaja u cjelini. Nema potrebe za popunjavanjem drugih ukrasnih elemenata, jer ćete biti previše teški i zamorni.

High Top Tenisice - za aktivnosti s umjerenim naporom

Visoki vrhovi lako se prepoznaju zbog svoje poznate konstrukcije - visokog šarana, preko gležnja. Oni su apsolutno nužan predmet obuće na hladnim ljetnim večerima ili na vikend izletima s prijateljima. Model postoji u jednostavnim, minimalističkim verzijama, bez pribora, kao I u složenijim varijacijama, koje uključuju različite dekorativne umjetnosti, pravu umjetnost preklapanja nekih elemenata stila. Minimalistički dizajn ovih tenisica ima jedinstveni atribut - dodaje vrijednost fleksibilnosti noge i štiti i podržava ga u svakodnevnim aktivnostima koje uključuju umjeren napor: gradski izleti, slobodno vrijeme, svjetlo itd.

Metalik tenisice – za spektakularan trenutak

Svakom modnoj ljubavi koja se želi preobraziti odmah i bez previše kompliciranja banalne haljine, na spektakularan način, treba samo par metalik majica. Uz jednostavan par takvih cipela u zlatnoj ili srebrenoj, svaka casual odjeća je trenutno animirana i dobiva šik zrak. Osim toga, nećete ih imati samo u slobodno vrijeme, metalni rukavi su također dobrodošli u uredu, u pametnom ležernom ležernom ulasku u petak.

Slip On Tenisice - za brzinu i lakoću

Jer ljeto je samo vrijeme za zabavu i opuštanje. Slip On je dugo očekivani izum, zasnovan na originalnom dizajnu i dizajnu spašavanja - nepostojanje vezica, koje čine iznimno lako nošenje i nošenje obuće. Neophodni su kada se morate požuriti ako želite brzo proći određenu udaljenost ili trebate lakoću i raznolikost u provođenju kretanja. Dizajneri su za njih stvorili široku paletu boja, grafika ili ornamentalnih detalja, tako da svaka aktivna žena u životu može učinkovito obavljati svoje zadatke bez odricanja od stilskih preferencija.

Sneakers – za stilski izgled

Ime ovih cipela doslovno je uzeto iz engleskog, jer najbolje odražava njihovu prirodu - ove tenisice se ušuljaju u stil i odlučnost u mnogim odjećama. Riječ "sneakers" dolazi s engleskog, gdje glagol "sneak" znači prikrasti se (poput zmije). Tenisice su jasan dokaz da sportske cipele mogu biti i praktične i elegantne, budući da su među onima koji vole ovaj stil. Budući da njihova svestranost omogućuje da odjeću iz konzervativnog stila pretvori u iznimno moderan stil, tenisice zaslužuju počasno mjesto u vašem ormaru. Uživat ćete ne samo u apsolutnoj udobnosti, nego I u elegantnom i trendovskom izgledu.