0

Polučizme sa platformom


Polučizme sa platformom nametnute su u svijetu ženstvene mode i same po sebi i figurativno: same po sebi, kroz široku, istaknutu đon, koja nudi velikodušni plus visine; figurativno, definirajući stil, stav života: aktivan, samouvjeren, nekonformistički. Dizajneri su se oslanjali na njihovu realizaciju na profil emancipiranih, nezavisnih i odvažnih žena. Na crvenom tepihu, u uličnoj modi, u ležernom i uredskom stilu, č izme napadaju žene s naglašenim autonomnim duhom, za koje su udobnost, elegancija i pragmatizam uvijek u sklonosti i uvijek u skladu. Proljeće i jesen, oni su prirodan izbor žena s samopouzdanjem, a zimi su izvrsna alternativa čizmama s kapuljačom, jer debeli, rebrasti potplat pojačava stabilnost stopala na polovima i osigurava tako potrebnu toplinsku udobnost. godišnja doba su hladna.

Još jedna velika prednost za koju gležnjače uživaju veliku popularnost je njihova svestranost. Ekstravagantne perle, gležnjače sa platformom idealno su zaokružene za sofisticiran i elegantan izgled. Za usvojitelje rock stila, čizme za platforme su nezamjenjiv izbor: u kombinaciji s parom gažica, parka jakne ili prevelikim kaputom, možete zabaviti i najzahtjevnije ljubitelje klasičnog stila. U jesen, s minimalnim temperamentom, ležerna odjeća će sadržavati platformske čizme zajedno s toplim kardiganom, plemenitim trapericama i majicom. Čizme za platformu brzo reagiraju na najintenzivnije ukuse: blizu kratkih kožnih hlača, mat haljine i jakne od boomera bit će rastavljene. U klasičnim kombinacijama uredskih odijela, čizme za platforme su svjetlije: zajedno s prevelikim džemperom, tamnim trapericama i kukuljastim kaputom, svaka žena može ići na posao s modelnim izgledom. Samo u čizmama s platformama možete ikada pustiti vrijeme: ako dodate majicu, izduženu suknju i košulju za traperice, dobit ćete mladenački zrak učenice. U platformama za dizanje možete pristupiti i sportskom stilu i velikoj profinjenosti, jer je ponuda danas iznimno velikodušna i pokriva potrebe konteksta za bilo koju vrstu opreme.

Polučizme sa platformom izrađene su od visokokvalitetnih materijala i pokrivaju klasične boje, ali i dezinficiraju u intenzivnim, metalnim tonovima, s otiscima ili umetcima iz drugih materijala, što vašoj odjeći može dati osobnost. Njihovi različiti otisci moći će vas inspirirati u izvornim kombinacijama odjeće, dok njihov pribor može biti detalj koji će definirati vaš stil: ciljevi za ruškoj odjeći, ukrasni potplat za odjek ekstravagancije, kopče, za muške vibre, čipke, postavljeni u klasičnom ili bočnom položaju, za posebnu notu, i naravno specijalitet kuće: patentni zatvarači, postavljeni vodoravno ili okomito, u dekorativne svrhe, često ne isključivo utilitarni.

Platforme ostaju idealan izbor za žene koje žele unijeti dodatne centimetre, eleganciju i dodatnu praktičnost. A što žena ne želi sve u jednom paru cipela? Gležnjače može uspješno prepisati priču o svakom određenom koraku. Budući da je balans definiran samo na visini ...Zappatos