0

Besplatni transport za bilo koju narudžbinu od minimum 49€!

Kod www.zapatos.hr sve je u vašoj koristi! Sada imate besplatni transport na narudžbinu od minimum 49€!


Tarifi za isporuku

Isporuka: 4€

Rizik gubitka ili oštećenja proizvoda prenošen je na vas u momentu kada vi ili treće lice određeno od vas da preuzme fizički proizvode, osim prijevoznika.

Ne prihvaćamo ispunjavanje naloga od strane prijevoznika kojeg vi izaberete. U ovom ugovoru, samo prodavač može imati pravo biranja prijevoznika.


Rezerviramo svoje pravo da ne isporučujem narudžbine osobama koje nisu ispunile svoje ugovorne dužnosti ili dužnosti druge prirode prema www.zapatos.hr


Također, rezerviramo pravo da anuliramo narudžbine koje imaju ne potpune podatke/netočne podatke i ako ne dobijemo odgovor od Kupca.


Nakon neuspjeha isporuke iz krivice klijenta, izvršena od strane firme partnera, vaša narudžbina bit će smatrana kao anulirana a ugovor ukinut.


Rezerviramo pravo da ne isporučujemo narudžbine osobama koje imaju registrirane najmanje dvije narudžbine koje nisu uspješno bile isporučene u toku od mjesec dana.


Kada su u pitanju promotivni periodi (BLACK FRIDAY, Božić, Nova godina, Uskrs itd.) , termin za isporuku narudžbina upisanom tokom kampanje, može biti različiti od onog prikazanog na Internet stranici www.zapatos.hr i bit će izvršene u roku od maksimu 7 radnih dana od momenta prihvaćanja i potvrde naloga od strane naših operatera.