0

Ženske Espadrile

Predmeti obuće bili bi nezamislivi bez potplata, pa se ne bismo trebali začuditi da su neki čak uzeli svoje ime iz ove neizostavne komponente cjeline. Naravno, to su espadrile, ime koje naziva mediteranskom biljkom iz koje se uže tka. Dakle, isprva su espadrile napravljene od potplata koji je bio izrađen isključivo od konopaca, a izvana je obično prekriven gumom, za dodatnu snagu. Niski potplat ih čini udobnim, a dizajn osigurava da se uklapaju u estetske zahtjeve žena. Tkanina može biti koža, takvi modeli lako se integriraju u elegantnije odjeće ili pamuk, ako želite veći stupanj nekonformizma i opuštanja.

Espadrile su udobne, lijepe i svestrane. Samo u paru espadrilama možete se nositi s odgovornostima koje vas svakodnevno pozivaju, održavajući vas prirodnim i pouzdanim u vaš uspjeh. Iako vam kodovi za odjeću ne pružaju uvijek slobodnu ruku, možete inspirirati vaše espade s kožnom podlogom finom tekstom čak I u odjelu vašeg ureda. Sigurno ih nećete oklijevati izabrati, ako u jutarnjim satima morate riješiti neugodnosti u kući, otići u kupnju, popiti kavu na terasi, imati dugogodišnjeg prijatelja, prošetati šetnjom kroz park, družite se u klubu, upoznavajte se s najslikovitijom filmskom produkcijom, idite na izlet ili idete u školu.

Njihova svjetlost i prirodna tekstura omogućuju originalne pristupe u ležernim odjevnim predmetima. U proljeće, vaše omiljene traperice i maskirnu košulju možete pretvoriti u osjećaj ako prikačite pravi par espadrilja. U ljetnim odijelima espadrile se mogu povezati s haljinom živopisnih cvjetnih otisaka kako bi povremeno dopustili romantičnu vožnju zrakom. Zbog espadrila nećete biti u dilemi ljetnih jutara: uz njih, kratke hlače i košulja s apstraktnim ispisom čine nenadmašiv trio u bilo koje vrijeme.

Suknje je također nepobjediva ženska strategija koja se bavi espadrilama u zavodljivoj odjeći. Ne postoji jednostavnija i šik kombinacija koja će vam omogućiti da brže i lakše izađete iz mnogih stilskih zamršenosti od duge suknje ili midi suknje i par espadrilja. Također, jednostavna košulja i traper sarafan, zajedno s vašim par trendy escapes, mogu vam dati savršen izgled za školu, samopouzdanje i sanjarenje.

Espadrile su uspješno trenirane u boji i otiscima. Naravno, obični bijeli espadrile predstavljaju idealan spoj čistoće, plemenitosti i reljefa, ali njihova besprijekorna tekstura, sa ili bez tiska, može velikodušno primiti bilo koju vrstu boje kako bi stil bilo kakve dodatne opreme obogatio njihov izgled, također iz razloga potencijalnog dogovora s vašim stilskim mogućnostima.

Espadrile spajaju izvrsnu lakoću s najnovijim trendovima u modi i osnovni su dodatak u vašem ormaru. Danas je vrijeme da se obogatite s glatkijim modelom u trendovima u našoj ponudi.