Duge čizme iznad koljena

Duge čizme preko koljena su dodatna oprema u modi koja daje stilsku notu haljine. Za mnoge fashioniste, oni su test autentičnosti u rukovanju odjećom i priborom. Tipično, čizme dolaze u kategoriju čizama čija se duljina zaustavlja odmah ispod koljena, modeli na krovu, ali prije svega stvari koje se protežu preko koljena do ili iznad polovice stopala. To je model ženskih čizama koje, zbog svoje specifične anatomije, impresioniraju rezom, bojom, priborom i, naravno, kroz tkaninu. Obično su izrađene od prirodne kože, ekološke kože, zaobljene kože, lakirane kože ili baršuna. Oni mogu biti široki ili čvrsti na nozi, sa ili bez noža, sa šiljastom ili šiljastom točkom, s oštrim, četvrtastim ili zaobljenim vrhom, opremljeni patentnim zatvaračima, kopčama, kopčama, elastičnim umetcima, lancima i spajalicama ili potpuno nedostaju. , Modeli platforme, simbol glam-rock stila, rijetki su i zahtijevaju specifičnu odjeću kao što su kožne jakne, grube traperice ili lagane haljine. Dugačke čizme u običnim bojama obično se lako uklapaju, ali postoji i bogata ponuda onih u živopisnim, čak i vrištećim bojama koje je potrebno pridržavati u stilu: vrh odjeće mora ostati neutralan.


Iako se čini da ih je teško uhvatiti siluete osim androgina, par čizama preko koljena može nositi gotovo svatko ako su strateški iskorišteni za ostatak odjeće. Oni otkrivaju vaše kvalitete i mogu kamuflirati vaše nedostatke, tako da će oni brzo postati vaši favoriti. Zauzet silueta ima samo dobiti od udruge s dugim čizmama: tajna je da se nosi preko koljena, s člancima koji obuhvaćaju svoje ženske oblike, kao što je midi olovka suknja. Petite silueta je također pogodna za par dugih čizama, ako su dodani komadi odjeće koji slijede liniju tijela, a prostor koji preostaje između cipele i ruba artikla je što je moguće sveobuhvatniji. Kao što sam i očekivao, prijateljstvo između čizama i visokih žena je jedno za život. Dugačke čizme mogu vam čak i pomoći da izrežete iz visoke ako tražite laganu haljinu ili suknju koja dodiruje ili prevladava njihov rub.


Duge čizme su raznovrsnije nego što bi mogle misliti. Mogu se usporediti s odjećom koju gotovo i niste očekivali, tako da će se savršeno uklopiti u vašu konformaciju za izvrstan dnevni izgled koji savršeno funkcionira. Oni istražuju vašu siluetu na elegantan način, u kojem ćete uživati s užitkom u uredu, jer tamo, s malo takta, može izgledati vrlo dobro. Kodeks oblačenja neće biti narušen ako odaberete modele i nosite ih s midi suknjama ili čija duljina ne dopušta da vidite bilo koju malu kožu. Tako će se vaša odjeća savršeno držati u granicama profesionalne odjeće. U ležernoj odjeći mogu se kombinirati s pahuljicama traperica i camber blazer, au elegantnoj košulji s koničnom suknjom ili tkaninom u istoj nijansi kao i čizme.


Stilizirani, duge čizme vas drže u trendu, bez obzira na doba dana ili stav koji ste odabrali. Čizme do koljena su prihvaćanje modnog izazova, jamstvo da ste u pokretu.