0

Gojzerice za ne-tipičan modni izgled

06 Velj 2019
od strane

Gojzerice su godinama tvrdile da su naslovne, pristojne, klasične, pristojne cipele koje se nose na jednostavnim odijelima, obično uz traperice. Dizajneri velikih modnih kuća odlučili su ukloniti gojzerice iz te sjene, čineći ih prestižnim modnim dodatkom kroz šarene modele, dodatke i nenadmašan dizajn. Zapatos je pripremio pari trendovskih čizama, idealnih za držanje osobnosti i, ne zaboravimo hladno vrijeme, izuzetno toplo i udobno za vaša stopala.

Prekrasne gojzerice

I modne gojzerice prodrle su u dodatak, koji ostaje u cijeloj obitelji obuće za hladnu sezonu. Tako ih više ne možemo naći, već s raznim ukrasnim dodacima: lukovima, trakama, spajalicama, kopčama, kopčama, strasovima, ciljevima, vezovima, zvijezdama, značkama ili ukrasnim kristalima. U takvim par čizama, minimalizam se preporučuje za ostatak haljine, tako da odijelo ne izgleda previše zauzeto.

Elegantne gojzerie u jakim bojama

Ove zime donosi ekstravagantnu kromu na podij i ulice, tako da se možete izvući iz anonimnosti s parom gojzerica u smionim, živim, kontrastnim bojama. Razvrstajte ih mršavim trapericama, maxi džemperima, pletenim haljinama i dugim kaputima. Čizme su savršene za raznolik stil haljine, zahvaljujući udobnosti i toplini koju nude, što ne može biti dobro osigurano drugom vrstom obuće.

Gojzerice mat lakirane

Nedavna modna sezona bila je snažno obilježena invazijom cipela u boji, trend koji omogućuje da se čizme uklapaju u elegantnu obuću. Lakirana koža smanjuje mušku vibru, olakšavajući stvaranje elegantnog i ležernog pametnog.

Gojzerice "Vojne"

Vojničke gojzerice su za žene koje žele izraziti odlučnost, nesukladnost i hrabrost. Ovim gojzericama je dodat muški naglasak na outfits i može biti asortiran sa drugim elementima s vojnim akcentima, za svjetlo, ali jak izgled.

Klasične Gojzerice sa petom

Za hladne dane, ali tamo gdje ne želimo odustati od peta, pete su čizme idealno rješenje. S takvim parom gojzerica, s tradicionalnim dizajnom i petom, uvijek se možete kladiti na apsolutnu udobnost bez odustajanja od visine. Široki i mekani džemper, kožna jakna i traperice, zajedno sa gojzericama na petama, bit će te heroji u prvom planu, u savršenom urbanom stilu.

Gojzerice u stilu roka sa metalnim dodatcima I detaljima

Izgled s utjecajima na stijene lako je postaviti i uvijek će biti u trendu. Grunge gojzerice u stilu rocka imaju debeli, istaknuti potplat s mnogo čipki, spojnica ili ciljeva. Imaju kvalitetu dajući mnogo osobnosti modnom stilu. Par gojzerica s pantalonama, kopčama i lancima također se lako može uskladiti s ležernim odijelom koje se sastoji od traperica i džempera, ali i urbane odjeće koja se sastoji od kožne jakne i haljine. Uparivanje čizama je as u rukavu za svakog fashionista koji zna da je ona njezin saveznik u bilo kojoj sezoni, bez obzira odabere li mini suknju ili tip koledža.

Bajkerse Gojzerice

Gojzerice uvijek podsjećaju žene na njihovo muško porijeklo, s robusnim izgledom svoje cipele, obojene zbog dizajnerskih naglasaka koji su ih savršeno prilagodili svijetu ženstvene mode. Srednja suknja ili A linija i debeli pulover zajedno s biker čizmama će ispuniti odjeću savršenom notom elegancije koja neće proći nezapaženo. Za odijelo izvan radnog mjesta, uz kreon suknji uključujući pokrivenu košulju sa živopisnim otiskom i dobit ćete glamurozan izgled.