0

Ženske Mokasinke

Mokasinke su najsigurniji dokaz da je ženska moda permisivna i može uspješno iskoristiti ponude koje dolaze iz ustaljene sfere muškog stila. Zato ovaj model cipela dolazi sa suptilnim autoritetima koji osiguravaju zaštitu, udobnost i stabilnost nogu u vježbi. Mokasinke privlači pozornost zbog fleksibilnog potplata i hvatanje profinjenog nota daje odsutnost vrpca ili čisto dekorativni položaj. Izvrsni su u mnogim vrstama odjeće i pružaju besprijekornu uslugu svakom nositelju gotovo u bilo koje doba godine. Mocasins su idealne cipele za proljeće i jesen, ali ne razumiju kako se odreći godišnjih doba na koje još nisu izrazili svoje suosjećanje. Ljeti, na primjer, u ležernoj odjeći, mokasini obećavaju veliku zabavu uz kapri, ostavljajući liniju gležnja vidljivom. Nemojte se potruditi da dodate bluzu u mornaričkom stilu i možete biti sigurni da ste prišli opuštenom izgledu uz egzotično krstarenje koje neće proći nezapaženo. Mokasinke suptilno razmatra ženstvenost pune čipkaste haljine, ali oni obavljaju svoju dužnost časti u uobičajenim ljetnim jutarnjim odijelima, pored jednostavnog majice i par mršavih traperica. Njih ne treba gledati u ormariću za obuću ni zimi. Uz pleteni pulover, krzneni prsluk i kromirani šal sa svojim nijansama, možete dati trendovsku notu mirnim jutrima u zimskoj sezoni.

U proljeće je najprikladnija ponuda Mokasinki, kada vas dođu prvi zumbuli. Zašto bi odbio u njima mirisnu poslasticu? Monokromatski ili životinjski ispisani monokromatski klasici izazivaju vas da slavite svježinu malih ružičastih baršunastih šalica u kožnoj suknji i bijeloj košulji.

Materijal u kojem tvoje mokasine imaju svoju čar. To je obično koža okrenuta: zahvaljujući tome ostaje udobna i istodobno rafinirana. Također mogu biti izrađene od tanke, glatke ili teksturirane kože, od kvalitetne zamjene ili od tkanine. Ponekad su izrađene od kombinacija materijala za dodatni učinak. Vrlo pristupačna, tekstil također ima prednost što se lako čisti. Mokasinke privlači pozornost i užitak u specifičnim detaljima dizajna: izduženi vrh, tanki jezik, pojačani šavovi, ponekad kontrastni. Na jeziku, na vrhovima ili na bočnim stranicama mogu biti metalni pribor: spajalice, ciljevi, kopče, ili mogu biti opremljeni lukovima i ukrasnim užetom. Kad su se opet okrenuli tisku, mokasinci su odustali od trijeznog monokromnog štita i danas se natječu u uzorcima životinjskog, reptilskog, cvjetnog ili apstraktnog tiska. Njihove izvorne klasične boje bile su crne ili smeđe boje, siguran trag tradicije muške mode, ali ponuda boja danas je beskonačna: neutralne boje, neonske boje, pa čak i kombinacije boja, velikodušno će zadovoljiti najviše ekscentrične okuse obuće.

Svaka žena koja odabere par mokasinki osvaja sigurno, odmah četiri oklade odjednom: s elegancijom, udobnošću, svestranošću i strogošću. U svijetu nema mnogo uvjerljivih tvrdnji, ali se par mokasina uvijek skriva u najneodoljivijim od njih.Zappatos