0

Cipele sa debelom petom

Cipela sa debelom petom je cipela koja označava ženinu emocionalnu robusnost, povjerenje u njezine sposobnosti i potencijal, sigurnost i ravnotežu, upornu volju, ambiciju i uspjeh. Oni su nezamjenjiv dodatak suvremenoj ženi koja se svakodnevno suočava s izazovima vlastitog statusa, suočava se s njima bez kompromisa koji joj povređuju osobnost i, u svemu tom egzistencijalnom tajfunu, uspijeva sačuvati svoju unutarnju harmoniju i profesionalnu autoritet, psihološku udobnost , opušteni osmijeh i motivacija za pobjedu.

Kao anatomska specifičnost, debele pete cipele karakterizira određeni uzorak izbočenja: kontaktna površina pete i pete tla je jednaka, ili je peta površina pete vrlo malo smanjena na površinu potplata. Tako je, u pravilu, rub ove vrste ženske cipele geometrijski oblikovan kao prizma. Ponekad, međutim, može biti i malo zaobljen, osobito prema vanjskim zidovima, što daje osjećaj da lijes ima cilindričnu siluetu. Po naravi njegove konformacije, debela, konusna ili blok živica može se udvostručiti i zaobljenim vrhom i oštrom točkom cipele.

Što se tiče materijala za proizvodnju, debele cipele za cipele su zahtjevan i selektivan dodatak: prirodna koža je daleko najveći favorit. Okrenuta koža ne poriče vrline na njihovom kalapodu, a rezultat je uvijek komad profinjene strogosti. Baršun zamagljuje virilnost, a sve popularnija ponuda organske kože i dalje označava trijumf proizvodnih tehnika.

Teške cipele na šarkama praktički se ne natječu zbog svoje specifične svestranosti: ako je futrola visoka, može uspješno zamijeniti varijantu stiletta, dok je debela mini-futrola, koja je vrlo robusna, frizira izgled i udobnost ravne ploče. Naravno, prosječna debela peta je jedina moguća naslovna stranica na kojoj bi elegancija značila poglavlje stila u virtualnom tretmanu pragmatizma u postizanju dnevnih ciljeva.

Budući da su oni sami po sebi izraz čvrstoće i žilavosti, debele pete cipele prkose sezonama: jesen i proljeće, kada postoji maksimalna opasnost od onečišćenja i vlažnog asfalta, ili jednostavno hladnoća ima nadmoć, bez naoružavanja termalnih minusa koji se uzimaju u ekstremno, deblje cipele daju impresivnu notu uredske potrebe, ali se mogu dobro uravnotežiti i držati pametne, ležerne odjeće ili elegantne odjeće danju ili večeri. Budući da su dizajnirane teksture, debele cipele s petom idealno su ljetno rješenje za nadahnuti stil. I očigledno su bili skrupulozno nepripremljeni za blage zimske periode, na najrazličitiji način, jer je njihova debela dlaka sama po sebi nepobjediva opklada, što je suprotno mrazu. Dakle, ova vrsta cipela može se nositi u bilo koje vrijeme ako se odjeća kombinira na uravnotežen način, tako da se pribor ne zgusne. Njihova boja je bez granica, teksture su toliko raznovrsne da mogu pokriti i najhitnije potrebe za odjećom, a česta odsutnost pribora je njihova strogost, što je moda posljednjih nekoliko godina zamišljala genijalne strategije da je privremeno uklone iz igre ,

Željene cipele su, u načelu poželjne ili iznošene u hir, uspješan pokušaj mode pomiriti ratoborne dijelove vječnog sukoba glumaca koji stvaraju zakon u ženskoj garderobi: dobrobit i tendencije u modi, elegancija, stil i osobna udobnost. Zaključak dizajnera je da se mogu kladiti na njih bez rizika. Demonstracija je samo u vašoj moći.Zappatos