0

Čizme na nisku petu


Uz hladnoću koja ga čini nepogrešivom zvijezdom, prvi glagol koji svake zime vraća u trenutak je "klizanje". A kad mraz i mraz daju prijateljsku ruku, uvijek postoji opasnost od zavjere u dukatu mode i elegancije. Toplinska udobnost nogu i savršena ravnoteža u hodanju postaju tada hitne mete, koje zahtijevaju rješenje do te mjere. Najpraktičniji i najpraktičniji način dolazi iz ormarića za cipele: čizme bez pete. Moraju imati svaku ženu jer nude udobnost, sigurne su i praktične, udobne i neobično svestrane. Zima je neizbježno potrebna, au hladnim jesenskim i proljetnim vremenima lako zamjenjuje boce i mokasine.


Heelless čizme mogu biti veliki uspjeh u distribuciji komada iz gotovo bilo koje vrste opreme. U uredskim stolicama, čizme bez kože, sa svježim, elegantnim izgledom, nezamjenjiv su sastojak u hladnom vremenu. Savršeno se uklapaju u suknju do koljena i bijelu košulju s midi haljinama ili mršavim hlačama. Ne zaboravite, međutim, da konusna suknja i jakna u pastelnim ili neutralnim tonovima, zajedno s kožnim presvlakama, odmah mogu tvrditi da su profinjen i stilski stil, idealan za važne sastanke gdje usvajanje profesionalne odjeće.


Čizme bez čizme mogu biti kratke, osporavajući njihovu naklonost s čizmama, u vašim sklonostima za garderobu, medijima, natječući se s vašim omiljenim čizmama na bliskom susretu s vašim dugim prijateljima, naglašavajući elegantnu i elegantnu siluetu vašeg stopala, spuštate korak s sluz od pete, ali i maksi, iznad vaših koljena, za nekonvencionalne pojave, u kojima ćete sjati opušteno i u sklonostima, unatoč vremenskim nedosljednostima.


Heelless čizme duguju svoju ozloglašenost i lakoću kojom su usvojile svoje teksturne nijanse koje su pogodne za beskonačne kombinacije odjeće. U poslovnom okruženju preferiraju se klasične boje koje se mogu jednostavno, relativno trezveno i brzo kombinirati u različite boje, ali u neformalnim ili posebnim prigodama može biti vrlo uspješno s deklariranim prijateljstvom čizama s raznovrsnom industrijom svih boje ili kromatske kombinacije koje vas mogu održavati ažurnima.


Heelless čizme, osobito u srednjim i dugim varijantama, omogućuju stilsku opremu koja daje učinak vašem odijelu. Najčešći su patentni zatvarači, čipke, kopče i šiške, ali par ne-modnih čizama može vas iznenaditi uporabom umetnutih materijala, upravljačkih kotača, traka, za razliku od drugih vrsta cipela, osobito u leđima, lancima i vezivima , ciljeve ili spajalice, sve dizajnirane i postavljene na takav način da možete definirati svoju osobnost s povjerenjem i odvojenošću svaki korak u njima.


Kada se snijeg vraća na pločnik sa svojom ubilačkom bijelom lokvom, kad joj temperature daju staklo, a svaki korak postaje rizična oklada s ravnotežom, čak i žene koje su najviše zaljubljene u modu peta zadržat će se neko vrijeme na zadivljujućim detaljima stila. Postoje i drugi hitni slučajevi: sigurnost na nogama, toplina i ventilacija. Naravno, bit će još jedan prioritet: čizme bez pete. Jer elegancija može ostati odlučujući čimbenik čak iu vremenskim jednadžbama s najizbirljivijim varijablama.Zappatos