0

Obojene polučizme za jesenjske dane

06 Velj 2019
od strane

Polučizme su dodaci koji su specifični za hladnu sezonu, ali su također zaokruženi toplom sezonom, što žene najviše inspirira u konfiguriranju odjeće koja ističe njihovu jedinstvenost. Ono što je jedinstveno u duhovnom smislu najizraženije je u svijetu mode kroz obojene ili tiskane dodatke. U tekućoj sezoni, ne-ljubitelji su izgubili svoju nadmoć u korist jasnih, prepoznatljivih, nepogrešivih tonova, bez obzira na to jesu li u potpunosti ocijenili najmanji dio obuće ili ga podijelili u kreativne, tiskane obrasce. Mnoštvo šarenih ili tiskanih ženskih polu modela i njihova svestranost označavaju sposobnost predmeta da se savršeno uklapa u ženske odjeće svake žene.

Polučizme sa platformom živih boja

U polučizmama s platformama svaka žena ima dvostruku prednost: osim što je viša, njezin će korak ostati uravnotežen, siguran i siguran. Velike su potražnje bikromatične boce u bilo kojoj boji dupleksa i prepoznatljivom ali prepoznatljivom kundakom istog kromatskog perimetra s onim na površini pribora. Oni će postati detalj koji odmah privlači pažnju u bilo kojem izgledu, a dobra vijest je da ne zahtijevaju pažljivo proučene kombinacije odjeće. Čak će i apsolutno trivijalna odjeća odmah dobiti, u njihovoj prisutnosti, posebno zanimljivu notu.

Platforme za polučizme u živim bojama kao što su crvena ili plava električna uvijek povlače pobjedničkog gubitnika u crnoj odjeći. Neonske nijanse su esencijalni sastojak za boju u minimalističkim odjevnim predmetima, a ulaganje fashionista u bogat model uvijek je sigurno.

Platforme i tunike u pećima živih tonova idealne su za zimu, kada termalni komfor vaših nogu ostaje prioritet. Povremeni dizajni lako se uklapaju u dnevnu haljinu s omiljenim trapericama, a profinjeniji izgled, poput nejasnog flanela, koji je udvostručen rubovima, dobro se uklapa u prigodu.

Šarene polučizme s ortopedskim potplatom

Ovaj model je blaga i stabilna verzija energetskih stiletto varijanti. Oni mogu istaknuti ljepotu stopala u umjerenoj, ali zdravoj i vrlo ženstvenoj noti. U boji omiljene boje svake žene, mogu se razlikovati po džemperu ili suknji i trendovskoj bluzi, pod uvjetom da se prednji dio odjeće drži u neutralnoj kromatskoj liniji.

Polučizme izvezene

Sadašnja jesen čini elegantne elemente obaveznim u ženskoj garderobi. U ovoj kategoriji su izvezeni modeli polučizama, koje su cijenjeni od strane dizajnera i, naravno, cijenjeni i prihvaćeni od strane fashionista. Najčešći su cvjetni motivi s protokom retro zraka. Moderne, živopisne boje, s proširenim uzorkom uključujući pete, ove čizme neće ostati s trapericama, ali sigurno će pronaći idealnog partnera u mini haljini, po mogućnosti crnoj, u ležernoj odjeći.

Šarene izrezane polučizme

Velikodušniji jesenski termalni režim može se tretirati laganim ali obvezujućim učinkom. Istodobno izlažu nogu, na dva načina. Prvo kroz dizajn, ostavljajući dobar dio stopala na peti, gležnju ili na vrhu, zatim boji: što je intenzitet boje intenzivniji, to se više ističe. Kombinacija s trapericama može izazvati neugodan učinak, ali prisutnost jednostavne, jednobojne haljine za šal, preko koje tajna jakna, s kojom polučizme ne ulaze u kromatski dvoboj, pretvara odjeću u elegantan i pravovremen stilski proračun. Modni kreatori imaju tendenciju da ih podudaraju sa suknjama iz linije A, suknjama od olovke, suknjama od krepa i tajicama, ali neće propustiti usitnjene karte i jakne, jedini uvjet je da je konačni kromatski ton odjeće simbol dueta nego dvoboj šarolik.

Baršunaste polučizme

Svaka žena voli igrati se svojom slikom i uvijek izlazi iz pobjede, tako da joj ne nedostaje trend. Baršunaste, razmetljive, delikatne i pretenciozne baršunaste cipele savršen su kompliment mladima. Lako se uklapaju u mini suknje i haljine, ali i sa slomljenim trapericama ili oštećenim rubom. Obično nose osnovnu odjeću tako jednostavno kao minimalistički rezovi. Uz kratku suknju ili kratke traperice i sezonski džemper, par baršunastih čizama u ekscentričnom zelenom tonu, primjerice, osigurat će da niti jedna žena ne prođe nezapaženo.

Metalik polučizme

Polučizme od plemenitih metala uzela je ovogodišnju stranu lava na modnu pistu i teži ka nadmoći i garderobi svakog modnog čovjeka. Srebrne polučizme odgovaraju nekim rafiniranim predmetima, ali ne isključuju traperice, pod uvjetom da se preklapaju sa sofisticiranim kaputom, dok će zlatne cipele vjerojatno postati nesupstituirani komad u odjeći koju čine, na primjer, jednostavni džemper i nabran midi suknja, u šik tonu tonu.

Polučizme od okrenute kože

Reverzibilne polučizme okrenute kože savršeno se slažu između dobrobiti duha i profinjenosti ženskog srca. Oni predstavljaju jesensku dodatak žena koje su se oslobodile inkvizitornog pritiska trendova i imaju hrabrosti preuzeti svoj profil osobnosti bez nepotrebne stidljivosti. U svijetlo smeđim tonovima i senfu mogu biti sol i papar u uredu, ali u društvu obilnih suknji, midi i jednostavne košulje koja vjerno slijedi liniju tijela i zaustavlja se u struku s preklopljenom jaknom. kožne čizme pretvorile su se u najperspektivniji prijelaz iz ureda u drugu odjeću.

Polučizme stiletto neon

Stiletto i šiljati vrhovi su dodatna oprema u kojoj će žena zasjati u bilo kojoj dobi i neće se maknuti od bilo čega. Par klasičnih crvenih čizama, široka haljina i bogati krzneni kaput uobičajeni su način na koji elegancija ponovno potvrđuje svoju posjetnicu u hladnim sezonama.

Dok se noga produljuje i skuplja, čizme s oštrim vrhom neprocjenjivo su katalizator ženstvenosti. U zvjezdanoj nijansi poput neon žute, oni su živi element koji pretvara minimalizam u crno odijelo u vrhunski modni napad, za rivalski ulični stil.

Šarene polučizme, sa velikom petom

To je model osobnih čizama, pri čemu je nošenje, modni kreatori potvrđuju svoj stil, održavaju trendove, ne kompromitiraju udobnost i naviještaju pravila elegancije. Polučizme debele kože su izbor žena koje prihvaćaju stilski i graciozan stil. Ako nađu svoje mjesto na svojoj teksturi, boja vina, visoko voljena nijansa, savršeno se uklapa u tandem s pahuljastim džemperom i parom hlača iz klasične crno-bijele kombinacije.

Polučizme sa otiskom

Dizajneri su podigli otisak do vrha, a njihova kreativnost je doista impresivna. Bilo da se radi o cvjetnim, mačjim, gmazovskim, geometrijskim ili apstraktnim tiskovinama, mogu se povezati s trapericama i tanjim ili debljim puloverima, ovisno o toplinskoj varijaciji. Muška jakna nadopunjuje takvu odjeću, a ako hladnoća to zatraži, ona također može dobiti pokriće u igri. A kada se topli dani privremeno vrate u jesensku kuću, može se odabrati jednostavna, elegantna haljina na prugastoj bluzi.

Leonine polučzime za ispis su predmet koji ne samo da održava toplinu, već i prikuplja dragocjene točke i stil. Svi crnci uvijek će ih zasijati kako zaslužuju, ali čine lijepu figuru i široke traperice, bijelu košulju i krzneni kaput ili debeli pulover i elegantan kaput s francuskim odjekama.

Polučizme čarape u jarkim tonove

Oblikovani i dostupni u električnim tonovima, oni su uzorak cipela koji će napraviti razliku u tekućoj sezoni. U živim, crvenim tonovima, čizme za čarape mogu odvesti svaku ženu na visinu stila, s kombinacijom odjeće pri ruci u bilo koje vrijeme: crnom tilu, izbjegavajućim trapericama i napuhanoj jakni. Uzgred, ovaj model, u jakim bojama i ekscentričnim otiscima, može napraviti dobru kuću s jednako šarenom odjećom. Jedini uvjet je da ostatak haljine bude u boji koja se nalazi i na cipelama, inače bi preopterećenje razbilo mišljenje o izvrsnosti okusa.

Polučizme sa pertlama, obojene

Nije teško razumjeti zašto se cipele još uvijek voze nekoliko sezona, s ispitom na pisti: on kombinira funkcionalnost i udobnost sa stilom. U nijansama nijansi, cue cipela se savršeno uklapa u traperice, koje se također mogu spojiti s jaknom, prugama ili tvidom, za savršenu mješavinu trendova. Šarena jakna također može ući u igru, uz traperice, ali ako se želi integrirati iskusan džemper u svebojnim prugama kako bi se moda svidjela cijelo vrijeme, zbog stilskog računanja poželjnije je od kromatskog tona cipele za reprodukciju one od jakne i da se nađu u jednoj od pruga.U smislu cipela, čizme su najprikladnija opcija za hladne sezone za izgradnju povremenih ili elegantnih pametnih naprava. A njihove šarene ili ispisane varijante samo su naizgled hirovite. Kromatski minimalizam u ostatku odjeće obično je kvazi-generacijsko rješenje uspjeha. Izabrani s taktom, mogu dati svakoj ženi ulicu, ured, kupovinu ili povremeni događaj, super šik ocjenu.